iade koşulları nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

t730sh

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
iade koşulları nedir?
galaxy s4 telefonum var. çıktıktan 1 haftasonra aldım. 2 defa garantiye gitti sorun yok dendi. yani ilk gittiğinde sim kart 1 seneden eskiyse sorunlar ondan kaynakalnıyor olabilir dediler yeniledm sim kartını. sorunlar devam etti. 2. defasındada aveadan kaynaklanıyo dendi.
telefondaki sorunlar: kasma,donma,ısınma,internette gezinirken aniden tarayıcı kapanma vs vs.. afedersiniz her sorun var.
Telefonu alırkende sigortalamıstık. iade olur mu?
bu arada, teknosadan aldım

OnurErtas

OnurErtas

Üye
teknosada nasıl boyle bir sorunla karsılastın ki? iade olur kardesim benim bi iP4 üm vardı teknosadan alınma arızalı cıkmıs gondermisler teknosa garantisine sonra 20 30 gün zaman asımından cihazın yenisi gelmis alan adam geriye iade etmis almıslar.

t730sh

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
teknosada nasıl boyle bir sorunla karsılastın ki? iade olur kardesim benim bi iP4 üm vardı teknosadan alınma arızalı cıkmıs gondermisler teknosa garantisine sonra 20 30 gün zaman asımından cihazın yenisi gelmis alan adam geriye iade etmis almıslar.

zaten aldıgım ilk gün telefonun ekranı bozuktu ertesi günü değiştirdim ama buda bozuk yemin ediyorum o kadar para vermiş olmasam duvara atıcam o derece gıcık etti 3310 bile daha hızlı s4 ten yaw :D

OnurErtas

OnurErtas

Üye
zaten aldıgım ilk gün telefonun ekranı bozuktu ertesi günü değiştirdim ama buda bozuk yemin ediyorum o kadar para vermiş olmasam duvara atıcam o derece gıcık etti 3310 bile daha hızlı s4 ten yaw :D

iade et iphone 5 al kardesim :D

Üst Alt