iade koşulları nedir?

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
bugun gittim teknosaya iadeyi servisten onay gelirse yapılır diyor birazdn ben gidicm servise bakalm inş sorun cıkmaz

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar iyi haberim var değişim kararı çıktı aslında iadede ederlerdide iphone cıkacak inş onu alcm o yüzden değişim istedm Eğer sizdede böyle bir arıza varsa hiç aldıgınız yere gitmeyin direk samsung servisine gidin bi tanıdık felan varsa rapor yazdırın aklınıza gelen ne sorun varsa yazın rapora ( telefonda sorun yoksa bile yazın ) ve sonuç : iade/değişim
sonunda kurtuldum senden Samsung

bu arada telefonu s4 satısa çıktığının ertesi günü almıstım

çıktığıo gün aldık biz memnunuz s4'den geçmiş olsun size odun ne anlar telefondan

Yav

Tepkiler: enterneoll

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
beyler iphone5s almayı düşnüüyorm nasıl telefon sizce

furkey

Üye
beyler iphone5s almayı düşnüüyorm nasıl telefon sizce

çıkana kadar birşey diyemem ama ben honami (Sony Xperia Z1) tercih ederdim sanırım. Ama yine de bi incelemek lazım çünkü xperia z de fena reklamla filan gelmişti fos çıktı.

DiaBLoS

Admin
Bende nexus 4 cihazımı iade etmek için uğraşıyorum ...
3.kez gönderdim ...
Onlar gönderdikçe ben iade edeceğim ... Sonunda mecburi olarak para iadesi edecekler ya da fatura tutarında çek verecekler ...

Nextman

Emekli Yönetici

Sizde niye böyle bir algı oluşmuş anlamak mümkün değil.Zira forumda S4 kullansın yada kullanmasın kurallara aykırı birşey yazılırsa silinir gereken ceza uygulanacaksa uygulanır.

Galaxy S4 modelinden memnun kalmayabilirsin size göre en kötü üretilmiş bir telefonda olabilir.Zira bu forum içerisindeki üyelere karşı olan tutumumuzu değiştirmez.

Herzaman söylerim Teknoloji sizi değil siz teknolojiyi kullanın.Keyifli forumlar

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
çıkana kadar birşey diyemem ama ben honami (Sony Xperia Z1) tercih ederdim sanırım. Ama yine de bi incelemek lazım çünkü xperia z de fena reklamla filan gelmişti fos çıktı.

androidten sıkıldım artık .s

- - - Eklendi - - -

Bende nexus 4 cihazımı iade etmek için uğraşıyorum ...
3.kez gönderdim ...
Onlar gönderdikçe ben iade edeceğim ... Sonunda mecburi olarak para iadesi edecekler ya da fatura tutarında çek verecekler ...

direk servise git onlara söyle aldıgın yer aracılıgı ile yollama