iade koşulları nedir?

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
iade koşulları nedir?
galaxy s4 telefonum var. çıktıktan 1 haftasonra aldım. 2 defa garantiye gitti sorun yok dendi. yani ilk gittiğinde sim kart 1 seneden eskiyse sorunlar ondan kaynakalnıyor olabilir dediler yeniledm sim kartını. sorunlar devam etti. 2. defasındada aveadan kaynaklanıyo dendi.
telefondaki sorunlar: kasma,donma,ısınma,internette gezinirken aniden tarayıcı kapanma vs vs.. afedersiniz her sorun var.
Telefonu alırkende sigortalamıstık. iade olur mu?
bu arada, teknosadan aldım

geçmiş olsun sanırım size gelen cihaz sorunlu bizim evdeki canavar gibi hiç bir sorun yok ve iade sanırım 15 gün içerisinde veya 4 kere tamire giderse yapılıyor

bununda çözümü var kardeşim sen tamire gönder cihazını sürekli,benim bildiğim bir cihaz aynı nedenden 3 kere giderse iade değil direk yenisini veriyolar

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
yenisini istemiyrum artık bıktım s4 ten

furkey

Üye
s4 gibi dandik bir telefonu alırken yapmışsın başta hatayı Ne yap et kurtulmaya çalış bence...

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
inşallah kurtulurum

fk555897

Üye
Takılma falan neyse ama ben kasma ile Avea arasındaki bağlantıyı çözemedim.

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
Takılma falan neyse ama ben kasma ile Avea arasındaki bağlantıyı çözemedim.

G*tleriden atıyolar kardeş. yarın gidecem teknosaya eğer iade yapmazlarsa tüketici heyetine basvuracam

Tepkiler: Haluk.
Harbiden inanılıcak gibi değil s4 gibi bir telefonda donma filan.Bide dalga geçer gibi hattan kaynaklı demişler benim hat 8-10 senelik dedemden kalma o bile problem yapmiyor.Donanimsal bir problem var gibi duruyor.

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
Harbiden inanılıcak gibi değil s4 gibi bir telefonda donma filan.Bide dalga geçer gibi hattan kaynaklı demişler benim hat 8-10 senelik dedemden kalma o bile problem yapmiyor.Donanimsal bir problem var gibi duruyor.

Yarın gidece mbakalım ne dicekler

ver 2bin tl vereym telefonu Bak bu kıyagı kimse yapmaz he 350 tl yede telefonu sigortalattm sana 2bintlye veriyorm

ne 2 bin telesi ya gmd alabilmek icin bi yerlerimi yırtıom 350 tl var 300 tl eksik

- - - Eklendi - - -

2 bin teleyi nası vereyim

furkey

Üye
S4 gibi dandik bir cihaz ?

Yeterince açık yazdığımı düşünüyorum Ama istersen daha açık yazayım:

Cihaz bloatware kaynıyor. Octa işlemci tam bir fiyasko. Opengl3 kısmi destekleniyor ama muhtemelen ona da destek gelmeyecek. Telefon bildiğin ucuz plastik. Hele o yandaki metalik çerçeve yok mu? Aman Ya Rabbi... Oraya girmiyorum. Ha kendini diğer cihazlardan üstün göstermek için benchmarklarda kendini overclocklaması da ayrı bir fiyasko. Hepsi birleşince çok da iyi şeyler düşünmek mümkün olmuyor...

t730sh

Üye
    Konu Sahibi

Doğru sylemiş. S4 kadar dandik telefon yok.
iade yaparlarsa iphone5s alcam inşallah :P

G*tleriden atıyolar kardeş. yarın gidecem teknosaya eğer iade yapmazlarsa tüketici heyetine basvuracam
cok dogru karar s4 de güzel telefon kurtulmak yerine değiştirebilirsin sizi şikayet etcem falan dersen korkup yenisini verirler yada adam gibi tamirini yaparlar

ginaz

Üye
cok dogru karar s4 de güzel telefon kurtulmak yerine değiştirebilirsin sizi şikayet etcem falan dersen korkup yenisini verirler yada adam gibi tamirini yaparlar

Parasını verip satın aldığın bir ürün yerine farklı bir ürün alamazsın. En fazla sıfır yeni birtane alabilirsin. Sigorta garanti kapsamına girmeyen durumlarda faydalı olur. Yani s4ü verip başka bir cihaz talebi yapamazsın mahkemeye filan vermen fark etmez. Sen yeni bir s4 değişimine odaklan

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Biraz seviye lütfen