t730sh
Üye
-
Konu Sahibi
-
bana ver ne kurtulması
Takılma falan neyse ama ben kasma ile Avea arasındaki bağlantıyı çözemedim.
Harbiden inanılıcak gibi değil s4 gibi bir telefonda donma filan.Bide dalga geçer gibi hattan kaynaklı demişler benim hat 8-10 senelik dedemden kalma o bile problem yapmiyor.Donanimsal bir problem var gibi duruyor.
ver 2bin tl vereym telefonuBak bu kıyagı kimse yapmaz he 350 tl yede telefonu sigortalattm sana 2bintlye veriyorm
s4 gibi dandik bir telefonu alırken yapmışsın başta hatayıNe yap et kurtulmaya çalış bence...
S4 gibi dandik bir cihaz ?
Yeterince açık yazdığımı düşünüyorumAma istersen daha açık yazayım:
Cihaz bloatware kaynıyor. Octa işlemci tam bir fiyasko. Opengl3 kısmi destekleniyor ama muhtemelen ona da destek gelmeyecek. Telefon bildiğin ucuz plastik. Hele o yandaki metalik çerçeve yok mu? Aman Ya Rabbi... Oraya girmiyorum. Ha kendini diğer cihazlardan üstün göstermek için benchmarklarda kendini overclocklaması da ayrı bir fiyasko. Hepsi birleşince çok da iyi şeyler düşünmek mümkün olmuyor...
cok dogru karar s4 de güzel telefon kurtulmak yerine değiştirebilirsin sizi şikayet etcem falan dersen korkup yenisini verirler yada adam gibi tamirini yaparlarG*tleriden atıyolar kardeş. yarın gidecem teknosaya eğer iade yapmazlarsa tüketici heyetine basvuracam
cok dogru karar s4 de güzel telefon kurtulmak yerine değiştirebilirsin sizi şikayet etcem falan dersen korkup yenisini verirler yada adam gibi tamirini yaparlar
2350 lirayı ben versem bende düşünmezdim seviye falanBiraz seviye lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?