Anil-D Üye ariyorum kardesim bir dk mehmet kusura bakma konunu kirlettim haylazserkan' Alıntı: bu şekil oluyor kardeş transparanlık. Wanam gibi olmuyor Genişletmek için tıkla ... bu arada font nedir guzelmis rootsuz font degidtirme mümkünmü
ariyorum kardesim bir dk mehmet kusura bakma konunu kirlettim haylazserkan' Alıntı: bu şekil oluyor kardeş transparanlık. Wanam gibi olmuyor Genişletmek için tıkla ... bu arada font nedir guzelmis rootsuz font degidtirme mümkünmü
Senyor Keş Üye Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: ariyorum kardesim bir dk mehmet kusura bakma konunu kirlettim bu arada font nedir guzelmis rootsuz font degidtirme mümkünmü Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah
AnıL-D' Alıntı: ariyorum kardesim bir dk mehmet kusura bakma konunu kirlettim bu arada font nedir guzelmis rootsuz font degidtirme mümkünmü Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah
sekorito Üye AnıL-D' Alıntı: ariyorum kardesim bir dk mehmet kusura bakma konunu kirlettim bu arada font nedir guzelmis rootsuz font degidtirme mümkünmü Genişletmek için tıkla ... Rootsuz da değişir evet . çikolata kurabiye diye bişey s4ün yazı tiplerinde
AnıL-D' Alıntı: ariyorum kardesim bir dk mehmet kusura bakma konunu kirlettim bu arada font nedir guzelmis rootsuz font degidtirme mümkünmü Genişletmek için tıkla ... Rootsuz da değişir evet . çikolata kurabiye diye bişey s4ün yazı tiplerinde
Senyor Keş Üye Konu Sahibi @haylazserkan kardeşim suan wanam Romda misin birde kullandığın xposed modüllerini yazar misin?
Senyor Keş Üye Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: ha o var bendexposedle cok sey yapabiliriz degilmi ama nasil Genişletmek için tıkla ... istediğin herseyi yaparsın
AnıL-D' Alıntı: ha o var bendexposedle cok sey yapabiliriz degilmi ama nasil Genişletmek için tıkla ... istediğin herseyi yaparsın
Anil-D Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: istediğin herseyi yaparsın Genişletmek için tıkla ... ne gibi mesela ben 4 tane sey biliyorum
Asabi Geliştirici' Alıntı: istediğin herseyi yaparsın Genişletmek için tıkla ... ne gibi mesela ben 4 tane sey biliyorum
sekorito Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: @haylazserkan kardeşim suan wanam Romda misin birde kullandığın xposed modüllerini yazar misin? Genişletmek için tıkla ... Xposed statur bar mod google play edition hocam ... Wanam da değilim suan
Asabi Geliştirici' Alıntı: @haylazserkan kardeşim suan wanam Romda misin birde kullandığın xposed modüllerini yazar misin? Genişletmek için tıkla ... Xposed statur bar mod google play edition hocam ... Wanam da değilim suan
Anil-D Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: for example Genişletmek için tıkla ... doldurmussun gene ise yariyormu bir tane ana ekrandan atarmisin cekip
Asabi Geliştirici' Alıntı: for example Genişletmek için tıkla ... doldurmussun gene ise yariyormu bir tane ana ekrandan atarmisin cekip
Senyor Keş Üye Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: doldurmussun gene ise yariyormu bir tane ana ekrandan atarmisin cekip Genişletmek için tıkla ... yeni bi kaç modül ekledim. bekle telefona reset Çekicem atarım birazdan
AnıL-D' Alıntı: doldurmussun gene ise yariyormu bir tane ana ekrandan atarmisin cekip Genişletmek için tıkla ... yeni bi kaç modül ekledim. bekle telefona reset Çekicem atarım birazdan
sekorito Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: yeni bi kaç modül ekledim. bekle telefona reset Çekicem atarım birazdan Genişletmek için tıkla ... Root siliciler var ayrica garanti gider ama servise vermeden once orjinal roma donebilirsin
Asabi Geliştirici' Alıntı: yeni bi kaç modül ekledim. bekle telefona reset Çekicem atarım birazdan Genişletmek için tıkla ... Root siliciler var ayrica garanti gider ama servise vermeden once orjinal roma donebilirsin
Senyor Keş Üye Konu Sahibi haylazserkan' Alıntı: Root siliciler var ayrica garanti gider ama servise vermeden once orjinal roma donebilirsin Genişletmek için tıkla ... knox sayacıni anlayamacaklarmi ki?
haylazserkan' Alıntı: Root siliciler var ayrica garanti gider ama servise vermeden once orjinal roma donebilirsin Genişletmek için tıkla ... knox sayacıni anlayamacaklarmi ki?
Senyor Keş Üye Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: simdi ben rootlasam garanti gitse 4.4.2 yi telden güncelleyemem dehilmi Genişletmek için tıkla ... orjinal 4.3 Roma geri dönersen 4.4.2 geldiği zaman alırsın update i. ama root basarsan güncellemeyi alabilmek için unroot veya stok roma geri donmen lazım
AnıL-D' Alıntı: simdi ben rootlasam garanti gitse 4.4.2 yi telden güncelleyemem dehilmi Genişletmek için tıkla ... orjinal 4.3 Roma geri dönersen 4.4.2 geldiği zaman alırsın update i. ama root basarsan güncellemeyi alabilmek için unroot veya stok roma geri donmen lazım
sekorito Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: knox sayacıni anlayamacaklarmi ki? Genişletmek için tıkla ... Sayacıda sıfırlayacak evet. Gerçi ben bundan once s2 vardı bende onu roma donup gonderdim hic sorun cikarmadilar son surumu atip gonderdiler
Asabi Geliştirici' Alıntı: knox sayacıni anlayamacaklarmi ki? Genişletmek için tıkla ... Sayacıda sıfırlayacak evet. Gerçi ben bundan once s2 vardı bende onu roma donup gonderdim hic sorun cikarmadilar son surumu atip gonderdiler