ferhat1905123
Üye
aziz kardeşim müzik çalar sorununu için link bozuk sanırım açmıyorBu arada bir çok geliştirici bu nl1 rom üzerinde çalışıyor size tavsiyem bu romu uzun zaman kullanmaya bakın.
çünkü çok stabil kasmayan ve şarjı iyi giden bir rom
Ben üzerinde biraz çalıştım ve dosya boyutunu 780 mb düşürdüm gereksiz şeyleri sildim
Şimdi dahada stabil oldu
aziz kardeşim müzik çalar sorununu için link bozuk sanırım açmıyorBu arada bir çok geliştirici bu nl1 rom üzerinde çalışıyor size tavsiyem bu romu uzun zaman kullanmaya bakın.
çünkü çok stabil kasmayan ve şarjı iyi giden bir rom
Ben üzerinde biraz çalıştım ve dosya boyutunu 780 mb düşürdüm gereksiz şeyleri sildim
Şimdi dahada stabil oldu
Çözümü Aşağıda linkteki dosyayı indirin ve cwm'den flashlayın
teşşekürler kardeşim hep bu sorun yüzünden bir çok stock rom denemiştim ama hepsinde oldu sen nasıl buldun sebebi ne imişLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
diğeri stock 4.3 müzik bu s5 işte daha ne istiyorsun hem hatalıda değil, ötekisi gibiteşşekürler kardeşim hep bu sorun yüzünden bir çok stock rom denemiştim ama hepsinde oldu sen nasıl buldun sebebi ne imiş
aziz kardeşim s5 music çalar ama
philz flashlasam olur mu
Ne alaka hocam bu çalışıyorhm ben bunu flashlamıştım geçen link atmıştın yaa hani bana 4.4.2 için müzik çalar falan ordan flashlamıştım ama sonra muzik çalar durduruldu hatası aldım yani müzik çalar çalışmamamıştı
aziz kardeşim illa cwm den flashlamam gerek philz var bende şuandaNe alaka hocam bu çalışıyor
yaw recovery iştetm deneyeyim o zamn
aziz kardeşim illa cwm den flashlamam gerek philz var bende şuanda
tm aziz kardeşim flashladım ama değişen bişey olamdı açılışta 18 uygulama optaminize edildi sonra açtım yine aynı stock music çalaryaw recovery işte
philz farketmiyor
tm aziz kardeşim flashladım ama değişen bişey olamdı açılışta 18 uygulama optaminize edildi sonra açtım yine aynı stock music çalar
Arama ayarlarından aktif yaparsan, arama geldiğinde küçük bir pencere açılır.@aziz04 hocam blekota s5 ve dn4 te bi uygulamada vs iken, arama geldiği zaman yukarıda küçük pencere açılıyor(aktif edersen) bliyosun..o özelliği bu roma nasil aktarabiliriz ? blekota bu romun üstüne kurulu olduğuna göre nasil yapariz tarif eder misjn?
ikincisi ise anladigim kadariyla sen bu romun son sürümünü editledin 700mblere düştü yazmışsın.onu upload edip paylasman mümkün mü?
aziz kardeşim ederseniz sevinirim boşuna v8 yüklemeyeyim o zamnArama ayarlarından aktif yaparsan, arama geldiğinde küçük bir pencere açılır.
Yani bu romda o özellik var zaten stock 4.3te bile var
Romu editledim çok güzel oldu yeğenim için yaptım o da qs hastası.
Ama isterseniz upload ederim
isteriz tabi hocam sana zahmet olmazsa, bi cok kiside benle ayni fikirdedir..Arama ayarlarından aktif yaparsan, arama geldiğinde küçük bir pencere açılır.
Yani bu romda o özellik var zaten stock 4.3te bile var
Romu editledim çok güzel oldu yeğenim için yaptım o da qs hastası.
Ama isterseniz upload ederim
aynennn son Uygulamalar Super olur oda istediğim özellikSon uygulamalar isterük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?