Blekotaya göre çok çok iyi bi rom bence boeffla ayarları falan yapmadım ram 450-550 arası geziyor aşırı bi şarj tüketimi de yok denemenizi tavsiye ederim bugün denediğim 2.rom oldu bunda kalmayı düşünüyorum
Paylaşım için teşekkürler
Blekotaya göre çok çok iyi bi rom bence boeffla ayarları falan yapmadım ram 450-550 arası geziyor aşırı bi şarj tüketimi de yok denemenizi tavsiye ederim bugün denediğim 2.rom oldu bunda kalmayı düşünüyorum
ram optimizasyonu çok güzel yapılmış bu romun herkese tavsiye ederim hiçbir şekilde kasma donma olmadı gerçi henüz 2 gündür kullanıyorum arama yaptıktan sonra incallui açık kalıyor bunun için yapılabilecek herhangi birşey yok mu?
ram optimizasyonu çok güzel yapılmış bu romun herkese tavsiye ederim hiçbir şekilde kasma donma olmadı gerçi henüz 2 gündür kullanıyorumarama yaptıktan sonra incallui açık kalıyor bunun için yapılabilecek herhangi birşey yok mu?
Aziz hocam seclauncher3.apk ve son verdiğin apk dosyasını indirdim root explorerla system/app içine attım izinleri r_w-r-r yaptım yeniden başlattım ama ne touchwiz 5x5 oldu ne de incallui gitti. Nerde yanlış yaptım acaba?
Aziz hocam seclauncher3.apk ve son verdiğin apk dosyasını indirdim root explorerla system/app içine attım izinleri r_w-r-r yaptım yeniden başlattım ama ne touchwiz 5x5 oldu ne de incallui gitti. Nerde yanlış yaptım acaba?
Bu arada bir çok geliştirici bu nl1 rom üzerinde çalışıyor size tavsiyem bu romu uzun zaman kullanmaya bakın.
çünkü çok stabil kasmayan ve şarjı iyi giden bir rom
Ben üzerinde biraz çalıştım ve dosya boyutunu 780 mb düşürdüm gereksiz şeyleri sildim
Şimdi dahada stabil oldu
Bu arada bir çok geliştirici bu nl1 rom üzerinde çalışıyor size tavsiyem bu romu uzun zaman kullanmaya bakın.
çünkü çok stabil kasmayan ve şarjı iyi giden bir rom
Ben üzerinde biraz çalıştım ve dosya boyutunu 780 mb düşürdüm gereksiz şeyleri sildim
Şimdi dahada stabil oldu