Galaxy S3 i9300 ★★★ I9300 4.4.4 ROM ★ OFFICIAL PORT DN4 from E-team ★Final Version 31 Aralık

Sponsorlu Bağlantılar

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
en son çıkan verisyonu hangisi 31 aralıkmı

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
linki var mı peki XDA bulamadım 13 aralık yazıyorda

birpesimist38

birpesimist38

Üye
dönüp dolaşıp geri buna geliyorum, qside kullandim bu ondan stabil emin olun temiz kurulum hepside... ram 550lerde geziyor gereksiz hic bseyi kurmadim,tel açıldıktan sonra formatlarsaniz extra gelenler gidiyo healt vs.. tam istediklerim kaliyo..devamm

edit: qs deki donma kasma res atma vs bunda yaşamadım tabiki temiz kurulum..

Son düzenleme:
birpesimist38

birpesimist38

Üye
Xda seni aldatmasın 31 tarihi itibariyle bazı bugları iyileştirip tekrar yayınladı

bu konudaki link güncel mi?
paylastigin hız zipi xda orjinal konuda mi paylaşıldı? ing yok pek anlamiyorum ordan..

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Güncel

• Beğen
Tepkiler: birpesimist38
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Xda seni aldatmasın 31 tarihi itibariyle bazı bugları iyileştirip tekrar yayınladı
tm teşşekürler kardeşim ama ben daha önce yüklemiştim bu romu ve telefon hiç bişey yapmasam bile ısnıyordu sebebi nedir acaba

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
tm teşşekürler kardeşim ama ben daha önce yüklemiştim bu romu ve telefon hiç bişey yapmasam bile ısnıyordu sebebi nedir acaba
Isınma konusunu bende çok araştırdım fakat Android yazılımların genel sorunu

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
dönüp dolaşıp geri buna geliyorum, qside kullandim bu ondan stabil emin olun temiz kurulum hepside... ram 550lerde geziyor gereksiz hic bseyi kurmadim,tel açıldıktan sonra formatlarsaniz extra gelenler gidiyo healt vs.. tam istediklerim kaliyo..devamm

edit: qs deki donma kasma res atma vs bunda yaşamadım tabiki temiz kurulum..
sen qs'nun Mayısdaki sürümünü yüklemişsin heralde :)

Qs çok sade temiz bir rom.Zaten adamın amaci stabillik.Bu blekota dn4 vs.romlarda akıllı kaydirma,duraklatma v.b ekstra şeyler var.ve bunlar gereksiz ram harcamasina sebep kapatamiyorsunuz bide.zaten quickpanelde süs gibi duruyorlar günde 50 tane video izlemiyorsunki akıllı duraklatmayi açacaksin.

Dn4de aroma seçeneği yok hop diye kuruyor romu sonra tek tek silmeye uğraş.gecen temizledim 550 mb yer açıldı al sana rom şişirme

ayrıca sana soruyorum asphalth 8 deyken ana ekrana gel bakalım hangisi daha hızlı tepki vericek :)

Neyse konu dağılmasın dn4 üzerinden devam

birpesimist38

birpesimist38

Üye
sen qs'nun Mayısdaki sürümünü yüklemişsin heralde :)

Qs çok sade temiz bir rom.Zaten adamın amaci stabillik.Bu blekota dn4 vs.romlarda akıllı kaydirma,duraklatma v.b ekstra şeyler var.ve bunlar gereksiz ram harcamasina sebep kapatamiyorsunuz bide.zaten quickpanelde süs gibi duruyorlar günde 50 tane video izlemiyorsunki akıllı duraklatmayi açacaksin.

Dn4de aroma seçeneği yok hop diye kuruyor romu sonra tek tek silmeye uğraş.gecen temizledim 550 mb yer açıldı al sana rom şişirme

ayrıca sana soruyorum asphalth 8 deyken ana ekrana gel bakalım hangisi daha hızlı tepki vericek :)

Neyse konu dağılmasın dn4 üzerinden devam
senin mesajlardan sonra arastirip v3.4 kullandim,dn4 aroma yok ama kurulumdan sonra wipe yaparsan gereksiz hepsi gidiyo sade rom kaliyo, 'ben ' qs deki sorunlari bunda yaşamadım ve qs note2 portu note2 de ne var ki extra kalabalik olsun? stock uzerine upsm msj block vs koymus baska bse yok.tercih meselesi.. qside dn4 ude kullanıyorm..bana sorarsan dn4 qsden bi tık önde

abuzer0006

Üye
arkadaslar benim tlf klon roomu kurdum modem dosyasını flashladım hiçbir sıkıntı yok ancak perseo master bu dosyayı flasladığım zaman hat gidiyor kurulum yaparken standart arter97 kerneli seçtim bi yerde hataa yapıyorum herhalde yardımcı olabilecek varmı?simdiden tsk

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Isınma konusunu bende çok araştırdım fakat Android yazılımların genel sorunu
biliyorum kardeşim ama ısınıyor ama öyle değil işte dn4 romunda bişey yapmasam bile ısınıyor telefon şuan qs-kitkat kullanıyorum onda telefon hiç ısınmıyor valla

Aziz04

Aziz04

Üye
arkadaslar benim tlf klon roomu kurdum modem dosyasını flashladım hiçbir sıkıntı yok ancak perseo master bu dosyayı flasladığım zaman hat gidiyor kurulum yaparken standart arter97 kerneli seçtim bi yerde hataa yapıyorum herhalde yardımcı olabilecek varmı?simdiden tsk
Boeffla kernel seç...
Klon imei kullanıyorsan nk1 modem kullan

• Beğen
Tepkiler: mehmetvural33 ve morki05

abuzer0006

Üye
aziz kardes yardımın için tsk bakıyorum simdi
3 tane var hangisi bunun acaba:bigstar:

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Romun final tarihi 9 aralik. Fix problemleri vs.13 aralik oldu

13 araliktan sonra daha guncelleme verilmedi

yelerkan

yelerkan

Üye
arkadaşım bugün itibarı ile belki 100 veya 150 kadar rom kullandım.. Bu şu ana kadar kullandıklarımın en stabili ve en iyisi... emeğini geçen ustalara teşekkürler ... ayrıca bir ricam orjinal digital saat widgeti açıldığında saat görükmüyor...bu konuda çözüm varmı?

• Beğen
Tepkiler: morki05
morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bugün itibarı ile belki 100 veya 150 kadar rom kullandım.. Bu şu ana kadar kullandıklarımın en stabili ve en iyisi... emeğini geçen ustalara teşekkürler ... ayrıca bir ricam orjinal digital saat widgeti açıldığında saat görükmüyor...bu konuda çözüm varmı?
Tekrar yüklemeni tavsiye ederim.

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Bende sorun yok ama bazen saat duruyor

Üst Alt