Aziz04
Üye
Telefonu akşamdan içi çamaşır suyu sıcak suya koyacaksın[emoji6]; şaka bir yana wipe ve megawipe kurulum öncesi mutlaka yapılmalı
Telefonu akşamdan içi çamaşır suyu sıcak suya koyacaksın[emoji6]; şaka bir yana wipe ve megawipe kurulum öncesi mutlaka yapılmalı
bu sadece incall ile olmuyorAziz usta bu v10 daki incallui sorunu icin farkli bir romda incallui sorunu olmayan incall apk sini sistem app a atmak gerekir demistin sende varmi apk .
Yardimci olabilirmisin su sorundan kurtulalim bir cok arkadastada var bu sorun muhtemelenbu sadece incall ile olmuyor
qs romun build dosyasını ve incall apk alıp bu romda bi deneYardimci olabilirmisin su sorundan kurtulalim bir cok arkadastada var bu sorun muhtemelen
Bende bu rom mevcut degil sende varsa paylasirsan makbule gecer.☺qs romun build dosyasını ve incall apk alıp bu romda bi dene
Ben denemedim ama o romda böyle bir sorun yok
qs 4.4.2 rom link atarmisnz
aziz ne der bilmem ama hepsini kurdum kullandim.su an qs v3.4 kullanıyorum note2 üzerine kurulu rom, custom romlarda olan extra bir kac özellik/detay var, ram 500 civari geziyor..romlar aşağı yukarı hepsi ayni nerdeyse 'bence'. dn4 ten geçtim bana göre ram kullanimi yüksek olmasına rağmen dn4 performans olarak daha iyi gibi geldi.. performans sıralamam;Aziz04 suan dn4 rom kullaniyorm sence qs 4.4.2 gecmelimiyimm. ?
Aziz romunu yayinladimi arkadaslar yayinladiysa nerde acabaaziz ne der bilmem ama hepsini kurdum kullandim.su an qs v3.4 kullanıyorum note2 üzerine kurulu rom, custom romlarda olan extra bir kac özellik/detay var, ram 500 civari geziyor..romlar aşağı yukarı hepsi ayni nerdeyse 'bence'. dn4 ten geçtim bana göre ram kullanimi yüksek olmasına rağmen dn4 performans olarak daha iyi gibi geldi.. performans sıralamam;
1- dn4, 2-qs v3.4 , 3-blekota v10
boeffla kernel kullanıyorum pil ömürleri ayni gibi, kullanıma göre değişir.
aziz04'ün romlari bi türlü kuramadim fikrim yok, kernel degistirip deneyecem tekrar. qsi kurup denemeni tavsiye ederim..
Aziz romunu yayinladimi arkadaslar yayinladiysa nerde acaba
Yeni versiyon yayınlayacağım kısa zaman sonra şarj durumu biraz daha iyi.Eywww
Aziz Senin Dusunceni Almak Istiyorumm Sence Hangi Roma Gecmeliyim Suan Kullandgm Dn4 Bu Romda Sarj Sikintisi Oldugu Icn Degistirmek Istyorum