Galaxy S3 i9300 ★★★ I9300 4.4.4 ROM ★ OFFICIAL PORT DN4 from E-team ★Final Version 31 Aralık

Sponsorlu Bağlantılar

uzman47

uzman47

Üye
Aziz usta bu v10 daki incallui sorunu icin farkli bir romda incallui sorunu olmayan incall apk sini sistem app a atmak gerekir demistin sende varmi apk .

Aziz04

Aziz04

Üye
Aziz usta bu v10 daki incallui sorunu icin farkli bir romda incallui sorunu olmayan incall apk sini sistem app a atmak gerekir demistin sende varmi apk .
bu sadece incall ile olmuyor

esoni

Üye
Peki Bu qs 4.4.2 Sorunsuz mu
Link Yollarmisin onurcngzhn34 Kardesm

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Pek sanmıyorum çünkü yaklaşık bir yıldan fazla 100 'ün üzerinde rom denemişim kusursuz bir rom ile karşılaşmadım yapımcılar ile alakalı bir durum da yok aslında orjinali bozulan bir kaç romun ortak birleşmesi kusursuz olmuyor. Sadece bunu en az seviyede bulmak önemli. Mesela bu rom kurduğum günden beri hiç bug yok desem yalan olmaz. Var ama orjinal romlarda olduğu kadar.

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Arkadaş ne telefonmuş destek bitmiyor

uzman47

uzman47

Üye
aziz04 sormus oldugum soruya bir yardimin olacak mi

Aziz04

Aziz04

Üye
Yardimci olabilirmisin su sorundan kurtulalim bir cok arkadastada var bu sorun muhtemelen
qs romun build dosyasını ve incall apk alıp bu romda bi dene
Ben denemedim ama o romda böyle bir sorun yok

uzman47

uzman47

Üye
qs romun build dosyasını ve incall apk alıp bu romda bi dene
Ben denemedim ama o romda böyle bir sorun yok
Bende bu rom mevcut degil sende varsa paylasirsan makbule gecer.☺

birpesimist38

birpesimist38

Üye
aziz rom ne oldu :)

• Beğen
Tepkiler: Aziz04

esoni

Üye
qs 4.4.2 rom link atarmisnz

esoni

Üye
Aziz04 suan dn4 rom kullaniyorm sence qs 4.4.2 gecmelimiyimm. ?

birpesimist38

birpesimist38

Üye
Aziz04 suan dn4 rom kullaniyorm sence qs 4.4.2 gecmelimiyimm. ?
aziz ne der bilmem ama hepsini kurdum kullandim.su an qs v3.4 kullanıyorum note2 üzerine kurulu rom, custom romlarda olan extra bir kac özellik/detay var, ram 500 civari geziyor..romlar aşağı yukarı hepsi ayni nerdeyse 'bence'. dn4 ten geçtim bana göre ram kullanimi yüksek olmasına rağmen dn4 performans olarak daha iyi gibi geldi.. performans sıralamam;
1- dn4, 2-qs v3.4 , 3-blekota v10
boeffla kernel kullanıyorum pil ömürleri ayni gibi, kullanıma göre değişir.
aziz04'ün romlari bi türlü kuramadim fikrim yok, kernel degistirip deneyecem tekrar. qsi kurup denemeni tavsiye ederim..

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve kartal2378
uzman47

uzman47

Üye
aziz ne der bilmem ama hepsini kurdum kullandim.su an qs v3.4 kullanıyorum note2 üzerine kurulu rom, custom romlarda olan extra bir kac özellik/detay var, ram 500 civari geziyor..romlar aşağı yukarı hepsi ayni nerdeyse 'bence'. dn4 ten geçtim bana göre ram kullanimi yüksek olmasına rağmen dn4 performans olarak daha iyi gibi geldi.. performans sıralamam;
1- dn4, 2-qs v3.4 , 3-blekota v10
boeffla kernel kullanıyorum pil ömürleri ayni gibi, kullanıma göre değişir.
aziz04'ün romlari bi türlü kuramadim fikrim yok, kernel degistirip deneyecem tekrar. qsi kurup denemeni tavsiye ederim..
Aziz romunu yayinladimi arkadaslar yayinladiysa nerde acaba

• Beğen
Tepkiler: birpesimist38
uzman47

uzman47

Üye
Tsk.

• Beğen
Tepkiler: birpesimist38

esoni

Üye
Eywww
Aziz Senin Dusunceni Almak Istiyorumm Sence Hangi Roma Gecmeliyim Suan Kullandgm Dn4 Bu Romda Sarj Sikintisi Oldugu Icn Degistirmek Istyorum

Aziz04

Aziz04

Üye
Eywww
Aziz Senin Dusunceni Almak Istiyorumm Sence Hangi Roma Gecmeliyim Suan Kullandgm Dn4 Bu Romda Sarj Sikintisi Oldugu Icn Degistirmek Istyorum
Yeni versiyon yayınlayacağım kısa zaman sonra şarj durumu biraz daha iyi.

Üst Alt