Galaxy S3 i9300 ★★★ I9300 4.4.4 ROM ★ OFFICIAL PORT DN4 from E-team ★Final Version 31 Aralık

Sponsorlu Bağlantılar

burak1553

burak1553

Üye
bak iste dostum bu 3 romun konusunuda benim gibi herkes takip ediyor ve paylasimin guzelligi burda zaten,daha iyiyi bulmak,bu rom daha ustun demedikten sonra ve fanatiklik yapmadiktan sonra ne cikarki konusalim,ben Dn4 unde eksik noktasini soyluyorum diger romlarin da eksiklerini soyluyorum,ve ustun noktalarini da belirtiyorum,illa bu konuda Dn4 konusalim demenin bir anlami yokki,konuyu baltalamis olmuyoruz tam tersi objektif paylasim yapiyoruz,bu romu kullanin bu en iyisi kimseye demiyoruz,yorum yapiyoruz ve secimi kisilere birakiyoruz,hepsi bu
Haklısın önemli olan iyiyi bulmak ama bazı bilgiler eksik yada geri kalmış mesela v3te screen mirrorning düzeltildi ve blekotada mc 5 kasmıyor ayrıca kullandığım en iyi rom yazabilirsiniz ben blekota konusunda dn4ü eleştirmiyorum

kartal2378

kartal2378

Üye
1553 adli arkadas biraz fevri davraniyor kendi konusu oldugu icin ama aslinda o da iyi niyetli bir insan aslinda,konu kendisinin galiba o yuzden ama hepimiz en iyiye ulasmaya calisiyoruz cunku forumda olmamizin amaci bu zaten,yoksa ne isimiz var bu kadar yazi yaziyoz ugrasiyoz hep birilerine yardim etmek icin ve hic bir beklentimiz yok,tek beklentim olabilir o da karsimdakinin Allah razi olsun demesidir

burak1553

burak1553

Üye
1553 adli arkadas biraz fevri davraniyor kendi konusu oldugu icin ama aslinda o da iyi niyetli bir insan aslinda,konu kendisinin galiba o yuzden ama hepimiz en iyiye ulasmaya calisiyoruz cunku forumda olmamizin amaci bu zaten,yoksa ne isimiz var bu kadar yazi yaziyoz ugrasiyoz hep birilerine yardim etmek icin ve hic bir beklentimiz yok,tek beklentim olabilir o da karsimdakinin Allah razi olsun demesidir
Bu nasıl konuşma öldümde mezarımamı geldiniz :D

Neyse bundan sonra bende dn4ü eleştiririm sizde blekotayı

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
kartal2378

kartal2378

Üye
neyse bosverin,kasvetli ortami birakalim,herkes istedigi romu kullansin ve en iyiyi kendisi bulsun,ok.Ben asil lolipoplu rom gelecekmi onu merak ediyorum,note2 guncellenirse bize hemen portlarlar gibime geliyor,ama soyle biseyde var,note4 android 4.4.4 kullaniyor ve Dn4 note 4 uygulamali ve 4.4.4 portu,demekki lolipop herhangi bir samsung lolipoplu telden portlanabilir,yani note2 ye gelmedwnde lolipop lu port gorebiliriz bu teoriye gore

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Daha önce özelden sizleri uyardım ancak burada düzen önemli

Tekrar tekrar uyarmayacağım

• Beğen
Tepkiler: morki05, Aziz04 ve burak1553
kartal2378

kartal2378

Üye
bu arada bisey dikkatimi cekti,bugun teknoloji stelerinden birinde note4 incelemesi izledim,orda note4 de son kullanilan programlar acilirken tipki bu romdaki gibi yelpaze seklindeydi ve daha ilginci tusa basinca orda da tipki bu romdaki gibi 2 3 saniye sonra cikiyordu,demekki bazi sikintilar port rom da olsa samsungtan kaynaklaniyor,ve bisey daha anlamina geliyor o da port yapan arkadaslar cok basarili is yapmislar buglarida orjinalden portlamislar [emoji2]

• Beğen
Tepkiler: burak1553
cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Romu türk standartları gereğince yani bizlere göre uyarladım çok güzel oldu..!
Greksiz olan birçok şeyi sildim ve yeni güzel eklemeler yaptım
Talep olunması durumunda upload ederim @morki05 hocam siz konuya ekleyip ilgilenebilir misiniz?
benim pek vaktim olmuyor ama elimden geldiğince yardımcı olurum
aziz üstadım çok iyi olur gerçekten rom süper ötesi samsung bizi boş boş romlarla bugüne kadar oyalayıp durmuş, kurduğum günden beri ne bir donma nede durduruldu hatası aldım eğer sizin boeffla ayarlarınız yanında gereksiz olanları da sildimmi note 4 den farkı kalmaz

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Aziz upload edersen güzel olur

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim

esoni

Üye
Aziz 04 Hocam Şuan Boeffla 7.1 yüklü 7.2 yüklemelimiyim sizce ?

esoni

Üye
kartal2378 Şey Şimdi bu kernell neişe yarıyor Pek anlamadım

esoni

Üye
:) :) Ben Direk Flaşladım Şimdi 7.2 kerneli Bu şarj konusunda da ii olurmu

kartal2378

kartal2378

Üye
:) :) Ben Direk Flaşladım Şimdi 7.2 kerneli Bu şarj konusunda da ii olurmu
batarya ya etkisini bilemem,ama daha stabil calisir o kesin,boeffla config uygulamasindanda ayarlari yaptinni,miss

• Beğen
Tepkiler: morki05

esoni

Üye
Hayır Nasıl Yapıcam kartal2378 Anlatabilirmin Lütfen . :)

esoni

Üye
Kardeşim Linkl Atarmsn ? kartal 2378

esoni

Üye
:D Kusura BAkma Kardeşim Yeniyimmm
Şimdi COnfig programını indrip ayarlarımı yapıcam

Üst Alt