brn o hataya bir kez dustum dostumya rom çok güzelde sıkıldım ben ya cm 12 mi yüklesem![]()
niye dostum ?brn o hataya bir kez dustum dostum

evet orda bir hata var ve bende denedim olmuyor,fakat romun guzelliginden bu kucuk hatalar hic umurumda degilya rom gerçekten güzelde insan keşif yapmak istiyor
ben bu ultra güç tasarrufu na opera yi facebooku falan ekleyemedim. upsm managerden seçiyorum save diyorum reboot atıyorum ama gene ayni çıkmıyor ultra güç tasarrufunda.nabicam![]()
blekota kullaniyorken sesli aramadan sonra oyle oluyodu,cozumunu bilmiyorum,dn4 romda yok bole bisey,ikinci sorun hakkinda bilgim yok,ben blekota v9 en son kullandim,ozamanlar en iyisi oydu,v10 kullanmadim o yuzden bir yorum yapamam,v7 v8.1 en son da v9 kullandim,birde 4.4.4 olan v2.1 ini kullandim blekotanin,onunda v3 u cikmis onu kullanmadimKartal sesli arama gorusmesi yaptiktan sonra gorev yoneticisinde ıncalluı diye birsey cikiyor her zaman ve acik gorunuyor birde bildirim ekraninda onerilen kisayollari kapatamiyorum.cozumu varmi
Bu dediklerim blekora v10 icin.
Bide ekranin sol ust kosesinde buyuk R harfi icinde ucak resmi var devamli gorunuyor.
V10 guzel bence boeffla 6.2 den sonra rom oturdu ben cok memnunum bir daha dene benceuluslararasin dolaşım o bildirim kadariyla
Blekota v3te screen mirrorning ve hotspot çalışıyor Çoklu pencere,snot blekota note 4 romdada varsunu da belirteyim en iyi pil suresini blekotanin 4.4.4 u olan v2.1 inde almistim,ama onda da cok eksik vardi,mesela screen mirror ve all share calismiyordu,dn4 de bunlar sorunsuz calisiyor,smart tv me istedigim gibi goruntu aktarabiliyorum
bak iste dostum bu 3 romun konusunuda benim gibi herkes takip ediyor ve paylasimin guzelligi burda zaten,daha iyiyi bulmak,bu rom daha ustun demedikten sonra ve fanatiklik yapmadiktan sonra ne cikarki konusalim,ben Dn4 unde eksik noktasini soyluyorum diger romlarin da eksiklerini soyluyorum,ve ustun noktalarini da belirtiyorum,illa bu konuda Dn4 konusalim demenin bir anlami yokki,konuyu baltalamis olmuyoruz tam tersi objektif paylasim yapiyoruz,bu romu kullanin bu en iyisi kimseye demiyoruz,yorum yapiyoruz ve secimi kisilere birakiyoruz,hepsi buBu romda bu romdan konuşalım c12 ve blekotanın konusu var sohbeti özelden yaparsanız daha iyi olur bu romu kullanmadım bir şey demiyorum ayrıca ben blekota v7de de modern combat 5 oynadım kasmıyor
Blekota v3te screen mirrorning ve hotspot çalışıyor Çoklu pencere,snot bu romdada var
Ayrıca reklam yapmıyorum son 4 mesajın 3 ünde blekota yazıyor bende gelip dostca uyarayım dedim