Galaxy S3 i9300 ★★★ I9300 4.4.4 ROM ★ OFFICIAL PORT DN4 from E-team ★Final Version 31 Aralık

Sponsorlu Bağlantılar

liamgallagher

liamgallagher

Üye
Fotoğraflarda şebeke çekmiyor benimki gibi. Ben şebekeyi düzeltmek için rom arıyorum acaba işe yarar mı?

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Rom güzel herkese tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: kartal2378 ve morki05
mtrhsts

mtrhsts

Üye
Blekota efextreme ve stock denedim en iyisi bu olsa gerek stock iyi ama aradığım özellikleri onda bulamadım

• Beğen
Tepkiler: morki05
ege099

ege099

Üye
Arkadaşlar bende biraz yavaş şarj oluyor birde ana menuye dönduğumde ufak kasmalar oluyor bu göz ardi edilebilir fakat bazen ana menuye donup uygulamalara girince uygulamalar gelmiyor bir kac kez girip ciktigimda duzeliyor bu konuda yardimci olablirmisiniz

Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
Temiz kurulum yaparsan düzelir galiba çünkü bende öyle bi sorun yok hocam

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Megawipe yapmali miyim

kartal2378

kartal2378

Üye
arkadaslar bir de bu wipe islemleri sd card ve extsdcard(hafiza karti) daki android ve data benzeri klasorleri silmiyor,bunlari rom kurunca ilk yapacaginiz is olarak dosya yoneticisi ile silin ki program artiklari yeni kuracaginiz programlar ile cakismasin

ege099

ege099

Üye
Arkadaşlar benim batarya sorunum donanimsal mi yazilismsal mi tam anlayamadim ya okulda normal kullaniyorum fazla yogun kullanmiyorum 5 saat sonunda 20 15 arasi sarjim kaliyor. Face twitter internette falan takilirken 1 dakkada 1 şarj falan gidiyor sizce bu normal mi

romeo_4290

Üye
Görüntülü arama problemi var bende de. arama yapamıyorum ama arama geliyo yalnız benim sesimde karşıya gitmiyor karşının sesi de bana gelmiyor. Ayrıca sesli aramada da karşı taraf sesinin yankı yaptığını söylüyor. Çok güzel özelliklere sahip bir rom ama stock roma geri dönmek zorunda kalıcam galiba.

ege099

ege099

Üye
Benim sorunum şarj olmamasi değil telefonu kullanirken okadar cok şarj gidiyor ki şarja takiliyken 5 dakkada %1 falan doluyo
Arkadaslar kurulum islemlerini kusursuz bir sekilde hic hata olmadan anlatabilicek birisi varsa lutfen ozelden yazsin yada burda yazsin farketmez

kartal2378

kartal2378

Üye
maalesef hatalar var ama en iyi 4.4.4 romunun bu oldugu gercegini degistirmiyor arkadaslar,samsung pislik yapmasa butun kodlari paylassa gelistiriciler daha iyisini yapar emin olun,ama eldekilerle bunu yapmalari bile super

• Beğen
mtrhsts

mtrhsts

Üye
Arkadaslar bu sorunları bende yasadım sonra phlizztochla kurulum yaptım duzeldi

• Beğen
kartal2378

kartal2378

Üye
arkadaslar note2 ye lolipop guncellemesinin gelecegi kesinlesti,gozumuz aydin,bu rom gibi bize portlanir anlamina geliyor

• Beğen
Tepkiler: Yiğit Türkmen
morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun diyelim ozaman

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
Benim sorunum şarj olmamasi değil telefonu kullanirken okadar cok şarj gidiyor ki şarja takiliyken 5 dakkada %1 falan doluyo
Arkadaslar kurulum islemlerini kusursuz bir sekilde hic hata olmadan anlatabilicek birisi varsa lutfen ozelden yazsin yada burda yazsin farketmez
Sorun senin şarj aletinde olabilir diye düşünüyorum belki bozulmuştur samsung şarj aletleri sürekli bozuluyor zaten marketten Galaxy Charging uygulamasını indirip değerlere bak normali 700-1000 arası olmalı 500 falan yazıyosa şarj aletini değiştirmeni öneririm

• Beğen
ege099

ege099

Üye
Indirdim uygulamagi fakag tam anlayamadim değerler şöyle
Reference:1098mA
Maximum:300mA
Avarege:300mA
Yardimci olurmusun hocam

Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
Usta dediğim gibi şarj aletin sorunlu telefon şarjdayken ufak bi uygulama bile açsan şarj eksilir farketmişsindir zaten muhtemelen. Farklı şarj aletleriyle dene 700-1000 değerlerini yakalarsan o şarj aletini kullan eğer hiç bi şarj aletinde 300 den yukarı çıkmıyosa şarj soketinde sorun olabilir bi telefoncuya göster derim

kartal2378

kartal2378

Üye
Indirdim uygulamagi fakag tam anlayamadim değerler şöyle
Reference:1098mA
Maximum:300mA
Avarege:300mA
Yardimci olurmusun hocam
maximum ve averege bolumu 1000 olmali,sarjdan cek tekrar bagla programa tekrar bak yine duzelmezse kabloyu degistir adaptoru ile

esoni

Üye
Hocam Ben Şimdi Bunu Hafıza kartına Atıp Cwm ile insatll zip from sd card diyip Yes mi yapimm :D
İMEİ gidermi

tdd46

tdd46

Üye
Hocam Ben Şimdi Bunu Hafıza kartına Atıp Cwm ile insatll zip from sd card diyip Yes mi yapimm :D
İMEİ gidermi
Efs yedeğini mutlaka al ne olur ne olmaz giderse efs yedegınle geri gelir

Üst Alt