Galaxy S3 i9300 ★★★ I9300 4.4.4 ROM ★ OFFICIAL PORT DN4 from E-team ★Final Version 31 Aralık

ss06

Üye
Arkadaslar 3g üzerinden görüntülü görüşme calisiyormu bu romda test Eden varmı

ben arayinca olmuyor 3g arama,ama beni arayinca karsi taraf oluyor,sizde de boylemi arkadaslar

tdd46

Üye
tamam ariyor da tam baglanirken kamera goruntusu kapanip normal arama seklinde oluyor.ama karsi taraf beni 3g arayinca hicbir sikinti yok
Detaylı irdelemedim arama yapinca kapadım karşıdaki açmadan.sadece var mı diye test ettim. Şuan ki sorunum sistemin ekran kadar şarj yemesi onu çözmeye bakıyorum

beyler yukleme bitti ancak hattı getiremedim yardımmm
beyler yukleme bitti ancak hattı getiremedim yardımmm
telefon gitti yaaaaaboeeffla-kernel 7.1 beta6 da yukledim 7 de yukledim gelmiyor blekotada hemen geliyordu anlamadım acil yardım arkadaslar

bende de olmuştu. Modem flashlayın gelecektir.

Son düzenleme:
kardeş modem dosyasını indirdim flashlarken hata veriyor e:error in\data\media\0\modem.zip

yaaa kardeşim roomu yuklemeden once super wipe ve mega wipe yaptım ondan yapmış olabilirmi şimdi blekota yukledim ondada gelmedi

tdd46

Üye
Olur oyle seyler imei sorgula ne diyor
Olur oyle seyler imei sorgula ne diyor

beyler şu klavyedeki otomatik düzeltmeyi nasıl kaldıracagim. boşluk tuşuna bastığımda kelimeyi kendisi duzeltiyor.klavye ayarlarına ingilizce.

353516000067924/01 yardımm lütfen hat gelmiyor

Tepkiler: wandam_17 ve morki05
hmm tm kardeşim ben ilkinde yüklemiştim ama hangi versiyonunu yükledim bilmiyodum telefon çok ısınıyordu sence neden olabilir

Tepkiler: morki05