kartal2378
Üye
bende olmuyor,pili ölmus olabilirteşekkürler su an qse gectim yarin geri dn4 e geçerim
temiz kurulum yapmayi tercih ediyorum son paketi kurmam bu kez. dn4 bse dikkatimi çekti ekran kapalıyken açtığınızda home veya power tuşla hafif bi dalgalanma oluyor mu?
pil olayini bliyorum arkin s3te oldu da bu farkli. kernel ayarlariyla oynadim ondan yada son fix paketten olablir yarin deneyip bakarim yine..bende olmuyor,pili ölmus olabilir
ram 650 civarinda geziyor,agir oyunlardan cikarken oluyor,stock rom da da oluyor zaten,yani normalRam sizde de fazla mi
Bide bi oyundan falan çıkınca uygulamalar gec geliyo sizde de var mi
bu romda
erişilebilirlik > görme > ilk 3 aktif mi? bende sönük görünüyo ekran karartma flan?
Buda md4 den yeni yukledom romda olmaya.n renk yok
Senden de hiç bişey saklanmıyor. [emoji6]yeni rom mu cikmis
adam heryere farkli renk koymus farklilik olsun guzel olsun diye ama tam becerememis gibi.system ui saydam olmali.video uygulamasi durduruldu hatasi verdi.(5 kez flash ve baska video uyg attm gene ayni)
ram 470 dedigine bakmayin iki uygulama ac 700e firlar hemen kapatsanda 470e geri donmez 610 seviyelerine iner.
arada mesajlar durduruldu hatasi veriyor.
en onemlisinde quick panelde duzenleme yap 25 tane olan kutucuk 23 e dusuyor bu nebicim istir arkadas
performans olarak dn4 ve blekota note 4 ü 10 a katlar ikiye böler.adam modmu kullanmis pek anlamadim ama telefon tepkimesi super.
zaman gerek system ui olmak uzere eksiklikler var.
Kardes erisebilirlik gorme kisminda ilk uc senenek sonukse talkback indirmen ve kurman gerekiyor programi kurduktan sonra ayni yere geldiginde talkback cikacak ustte onu aktif ettiginde o zaman olurbu romda
erişilebilirlik > görme > ilk 3 aktif mi? bende sönük görünüyo ekran karartma flan?
varmi bakabilecek?
Hala kullanıyormusunadam heryere farkli renk koymus farklilik olsun guzel olsun diye ama tam becerememis gibi.system ui saydam olmali.video uygulamasi durduruldu hatasi verdi.(5 kez flash ve baska video uyg attm gene ayni)
ram 470 dedigine bakmayin iki uygulama ac 700e firlar hemen kapatsanda 470e geri donmez 610 seviyelerine iner.
arada mesajlar durduruldu hatasi veriyor.
en onemlisinde quick panelde duzenleme yap 25 tane olan kutucuk 23 e dusuyor bu nebicim istir arkadas
performans olarak dn4 ve blekota note 4 ü 10 a katlar ikiye böler.adam modmu kullanmis pek anlamadim ama telefon tepkimesi super.
zaman gerek system ui olmak uzere eksiklikler var.
evet kullaniyorum performans olarak qs yu aratmiyor.Hala kullanıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?