uzman47
Üye
Aziz usta nasil kaldiracagiz bu root explorer de uygulamalari aciklarmisin ben yapamadim bir turlu.Boeffla Kernel kurun 7.2 Daha sonra
Boeffla config kurup gerekli ayarları yapın.
Grenify ile arka planda çalışan uygulamaları uyutun ve romda gereksiz bir sürü uygulama ve widget var
Onlarıda root explorer ile kaldırıp keyfini çıkarın.
Bende mobil veri gün boyu açık ve saatlerce görüşme yapıyorum ayrıca günlük ortalama 500 msj yazıyorum
Ekran kısık bunlara rağmen günü rahat çıkarıyorum %80 şarj ile..!
Aziz kardeşim cidden romda çok fazla gereksiz ve kalabalık uygulamalar mevcut root explorer ile sanırım kök dosyalardan bahsediyorsun hangilerini kaldırmalı bunun listesi var mı misal titanium backuptan kaldırıyorum s voice oradan kaldırdım,misal liste yapsak hangilerini kaldırmak lazım sonra yanlışlıkla sistem dosyasını kaldırıpda başa bela almayalımBoeffla Kernel kurun 7.2 Daha sonra
Boeffla config kurup gerekli ayarları yapın.
Grenify ile arka planda çalışan uygulamaları uyutun ve romda gereksiz bir sürü uygulama ve widget var
Onlarıda root explorer ile kaldırıp keyfini çıkarın.
Bende mobil veri gün boyu açık ve saatlerce görüşme yapıyorum ayrıca günlük ortalama 500 msj yazıyorum
Ekran kısık bunlara rağmen günü rahat çıkarıyorum %80 şarj ile..!
Bir iki radyo uygulaması var fakat hiçbiri çalışmadı farklı bir şey bulursam burda paylaşırımArkadaslar bu roma fm radio yüklenmesi mümkün mü apk veya Flash dosyası paylaşır mısınız nasıl olacaksa işte ona göre
Ben rom dosyasını indirdikten sonra winrar yardımıyla açıp gereksiz uygulamaları silmiştim. Haliyle şuan baktığımda orjinal rom dosyasında tam olarak hangi uygulamalar var bilemiyorum. Tabi bunları silmek biraz keyfi isteğe bağlı belki benim sildiklerimi sizler kullanmak istersiniz. Root explorer ile silin dememdeki amaç romun sizde kurulu olmasıdır. Ama daha kurulum yapmadan winrar yardımıyla silebilirsiniz.Aziz kardeşim cidden romda çok fazla gereksiz ve kalabalık uygulamalar mevcut root explorer ile sanırım kök dosyalardan bahsediyorsun hangilerini kaldırmalı bunun listesi var mı misal titanium backuptan kaldırıyorum s voice oradan kaldırdım,misal liste yapsak hangilerini kaldırmak lazım sonra yanlışlıkla sistem dosyasını kaldırıpda başa bela almayalım
Deneme yanılma payıHaklısınız aziz hocam ama şöyle bir durum var rom içersinde gereksiz uygulama silmek için biraz tecrübe gerek farklı ve yanlış bir uygulama olursa sıkıntı yaşanabilir
Not ; Hatırlatayım dedim ; )
Evet kesinlikle ustalık işi ben bir ara yanlış dosyadan dolayı brick yaptım telefonu onun için bu romu kullanan tecrübeli bir arkadaş bunu açıklasa iyi olur. Bunu da en iyi yapabilecek kişi de bence sizsiniz malum romu beğenmiş olacaksınız ki paylaşıp bizlerin hizmetine sundunuz, tabiki biraz zor olacak ama memnun oluruz haniHaklısınız aziz hocam ama şöyle bir durum var rom içersinde gereksiz uygulama silmek için biraz tecrübe gerek farklı ve yanlış bir uygulama olursa sıkıntı yaşanabilir
Not ; Hatırlatayım dedim ; )
Kardeş şuan için kullanılması en uygun rom budur.BeyLer Bu Romdan Sıkıl dım önerebileceğiniz Fix Problemsiz Rom Varmı ??
aziz04 önerdiğin rom varmı ?? s3 I9300
??? Cevap Lütfenn
Bloketa not4 rom mu yoksa bumu lütfen yardımcı olun
Şöyle ki bunu yapabilmek için biraz yazılım tarzı konulardan ve ingilizce bilmek gerekir. Bu rom kurma işlemi gibi sırasıyla anlatılacak durum değildir. Ben şahsen bir iki kez denedim . Telefon da brick olmadı fakat ana kalıp üzerinden bağlatılı dosyalar silinince sürekli buglar oluyor. Ha bunu basitçe yapmanın yolu root Explorer kullamaktır ve son sürümleri türkçe. Biraz araştırırsan yöntemleri sırasıyla var. Kolay gelsin.Evet kesinlikle ustalık işi ben bir ara yanlış dosyadan dolayı brick yaptım telefonu onun için bu romu kullanan tecrübeli bir arkadaş bunu açıklasa iyi olur. Bunu da en iyi yapabilecek kişi de bence sizsiniz malum romu beğenmiş olacaksınız ki paylaşıp bizlerin hizmetine sundunuz, tabiki biraz zor olacak ama memnun oluruz hani
boefla ayarlarda kararsiz akimi gozardi et diye bi secenek var,acinca yavas doldurma sorunu cozulurŞarj amperini ölçen uygulama ile baktım da bu romda düşük amperle döldürüyor nasılsa
boefla ayarlarda kararsiz akimi gozardi et diye bi secenek var,acinca yavas doldurma sorunu cozulur
kararsiz sarj gerilimine aldirma secenegi yaziyor tam olarakhemmen deniyorum sağolasın @kartal2378
duzeldimi morkiTamam buldum deniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?