uyumlu hocam. yalnız şunlara dikkat et birincisi kernel dosyanın adı kernel.bin.md5 olarak olsun sdcard içinde ve yükleme komutunu girerken mmcblk0p15 buradaki p den önceki o değil sıfır olcak hocam ona dikkat et
Hocam gerizekaliligima ver ben bu kerneli pcye indirdim usbyle hafıza kartına attım root Explorer nasıl taşıyacam kerneli hafıza kartı yok kerede tel hafızasına at dersen root Explorer gireyim sdcarda girersen zaten var anlamıyorum valla
Hocam gerizekaliligima ver ben bu kerneli pcye indirdim usbyle hafıza kartına attım root Explorer nasıl taşıyacam kerneli hafıza kartı yok kerede tel hafızasına at dersen root Explorer gireyim sdcarda girersen zaten var anlamıyorum valla
hocam hafıza kartını root explorerden görmek için yolu şu şekilde olmalı /store/extSdCard/ yani store klasöründen extSdCard klasörüne girdin mi hafıza kartının içine girmiş olursun hafıza kartında nereye attıysan ordan bulabilirsin kernel dosyasının üstüne basılı tut Move yi seç geri tuşuyla geri git sdcard klasörüne gir ve paste de içine taşımış olucak