I9003 yeni Versiyon XXKPE beta değil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheGearMaster

TheGearMaster

Üye
    Konu Sahibi
I9003 yeni Versiyon XXKPE beta değil
ürün bilgi sürümü : 2.3.4
Ana bant sürümü : I9003XXKPE
kernel sürümü : 2.6.35.7-CL409735 se.infra@SEI-29#1
Yapım numarası : GINGERBREAD.XXKPE

sizler için denedim :)

burdan

rar şifresi : samfirmware.com

Şehriyar

Şehriyar

Üye
benden once davranmissin aksama ben ekleyecektim pc den :) tesekkurler. 2 gundur bende test ediyorum herhangi bir sorun yok romda ayrica root da edilebiliyor

devilmy

devilmy

Üye
ne gibi yenılıkler var

Şehriyar

Şehriyar

Üye
test surumu degil froyo dan biraz yavas ama iyi yani oyunlarda falan..

TheGearMaster

TheGearMaster

Üye
    Konu Sahibi
benden once davranmissin aksama ben ekleyecektim pc den :) tesekkurler. 2 gundur bende test ediyorum herhangi bir sorun yok romda ayrica root da edilebiliyor

:) sen bn mi var sen usta bn çırak :P zaten yakında telefonum değişecek :D

ersinkiraz

Üye
lütfullah kardeş pil ömrü nasıl bunda iyiydir inşallah

devilmy

devilmy

Üye
ben froya 2.2.1 kullanıyorum dırek bunu yuklersem kesın sorun yasarım bundan öncekı surumude verırmısın onu yukluyum sonra bunu

zanaerdem

Üye
selam arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun..bu forumdaki bir romu garanti kapsamında aldığım galaksi gt I9003 telefonuma yükledim yüklediğim rom versiyon 2.3.4 tü amacım sadece sürümü yükseltmekti ama telefonumda garip şeyler oluyo..kendi kendine kapanıyo kilitleniyo ekran kararıyor falan bataryayı söküp tekrar takmak zorunda kalıyorum..Şimdi bunu indirdim deniyorum inşallah olumlu olur olmazsa ne yapmamı önerirsiniz? garantiye falan mı göndersem??

----------Eklendi @ 12:12:31 ---------- Yazıldı @ 12:09:32 ----------

Birşey daha varki şu turkcell engelini nasıl ortadan kaldırabilirim:((

Şehriyar

Şehriyar

Üye
lütfullah kardeş pil ömrü nasıl bunda iyiydir inşallah

pil omru super ben isteyken wifi surekli acik oluyo oyle arkaplanda degil internette dolasiyorumda aksam 9 da falan eve gidiyorum %40-45 falan kaliyo sarji

----------Eklendi @ 12:41:32 ---------- Yazıldı @ 12:39:41 ----------

selam arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun..bu forumdaki bir romu garanti kapsamında aldığım galaksi gt I9003 telefonuma yükledim yüklediğim rom versiyon 2.3.4 tü amacım sadece sürümü yükseltmekti ama telefonumda garip şeyler oluyo..kendi kendine kapanıyo kilitleniyo ekran kararıyor falan bataryayı söküp tekrar takmak zorunda kalıyorum..Şimdi bunu indirdim deniyorum inşallah olumlu olur olmazsa ne yapmamı önerirsiniz? garantiye falan mı göndersem??

----------Eklendi @ 12:12:31 ---------- Yazıldı @ 12:09:32 ----------

Birşey daha varki şu turkcell engelini nasıl ortadan kaldırabilirim:((

bu surum stabil surum sorunsuz yukleyebilirsiniz. yalniz 2 kere flaslamaniz daha saglikli sonuc verir bazilarinda 1 kere flaslayinca kamera falan calismayabiliyor..

----------Eklendi @ 12:42:41 ---------- Yazıldı @ 12:41:32 ----------

ben froya 2.2.1 kullanıyorum dırek bunu yuklersem kesın sorun yasarım bundan öncekı surumude verırmısın onu yukluyum sonra bunu

herhangi bir sorun olmaz kardesim rahatlikla yukleyebilirsin. ama dedigim gibi rom yuklemesini 2 kez yapin.

xinsurer

xinsurer

Üye
Türkçe desteği yok sanırım değil mi?
CSC ülke/dil dosyası ne?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Romda Turkce dil var ama Turkiye'ye ozel surum degil

zanaerdem

Üye
Cevap verme nezaketinde bulunduğunuz için teşekkürler...unutmadan turkcel engelini sormuştum yardımcı olursanız sevinirim.. palringo adında benim için önemli olan ve sürekli kullandığım bir uygulamayı kullanamıyorum ne önerirsiniz:( Şimdiden teşekkürler..

----------Eklendi @ 13:18:02 ---------- Yazıldı @ 13:16:06 ----------

Bunun için root yapılması gerekiyor demişti bir kaç kişi..yani öyle yapınca telefonu başka bir ülkeden satın alıyormuşsun gibi oluyormuş..doğrumu bu eğer doğruysa root yapmayı bilmiyorum o nasıl olacak

Şehriyar

Şehriyar

Üye
xxkpe surumunu yuklerseniz telefonun Turkcell le bi ilgisi kalmaz. root icin superoneclick diye bi program var onu yukleyip rootlayabilirsiniz. program pc icin

generalizm

Üye

root edilebiliyor demişsin yaklaşım 5 saattir root işlemi için uğraşıyordum önceki romlarda z4 root yada one click ile kolayca sorunsuz yapılıyordu fakat bu yukarıda yayınlanan son ver. rom için bi türlü root edemedim yaptıysan nasıl yaptığını anlatabilirmisin

mavzer6666

Üye
Bunu nasıl yükleyebiliriz kiestenmi ilk defa deneyecemde...

Şehriyar

Şehriyar

Üye
root edilebiliyor demişsin yaklaşım 5 saattir root işlemi için uğraşıyordum önceki romlarda z4 root yada one click ile kolayca sorunsuz yapılıyordu fakat bu yukarıda yayınlanan son ver. rom için bi türlü root edemedim yaptıysan nasıl yaptığını anlatabilirmisin

telefonda usb hata ayiklamayi ac pc ye bagla superoneclick i ac sag tarafta psneuter diye bisi yaziyo tikla ona gingerbreak i sec root a tikla tamam sonra kernel panic diye hata vercek telefonda bataryayi sok tak ac telefonu islem tamam

hüseyin5252

Üye
ya arkadaslar dosyayı ındırdımde kımse nasıl yuklenecegını yazmamıs yardım edersenız sevınırım :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt