TheGearMaster
Üye
benden once davranmissin aksama ben ekleyecektim pc dentesekkurler. 2 gundur bende test ediyorum herhangi bir sorun yok romda ayrica root da edilebiliyor
sen bn mi var sen usta bn çırak :P zaten yakında telefonum değişecek 
(lütfullah kardeş pil ömrü nasıl bunda iyiydir inşallah
selam arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun..bu forumdaki bir romu garanti kapsamında aldığım galaksi gt I9003 telefonuma yükledim yüklediğim rom versiyon 2.3.4 tü amacım sadece sürümü yükseltmekti ama telefonumda garip şeyler oluyo..kendi kendine kapanıyo kilitleniyo ekran kararıyor falan bataryayı söküp tekrar takmak zorunda kalıyorum..Şimdi bunu indirdim deniyorum inşallah olumlu olur olmazsa ne yapmamı önerirsiniz? garantiye falan mı göndersem??
----------Eklendi @ 12:12:31 ---------- Yazıldı @ 12:09:32 ----------
Birşey daha varki şu turkcell engelini nasıl ortadan kaldırabilirim(
ben froya 2.2.1 kullanıyorum dırek bunu yuklersem kesın sorun yasarım bundan öncekı surumude verırmısın onu yukluyum sonra bunu
Şimdiden teşekkürler..dil desteği mevcut dıyor multı dılmışTürkçe desteği yok sanırım değil mi?
CSC ülke/dil dosyası ne?
benden once davranmissin aksama ben ekleyecektim pc dentesekkurler. 2 gundur bende test ediyorum herhangi bir sorun yok romda ayrica root da edilebiliyor
root edilebiliyor demişsin yaklaşım 5 saattir root işlemi için uğraşıyordum önceki romlarda z4 root yada one click ile kolayca sorunsuz yapılıyordu fakat bu yukarıda yayınlanan son ver. rom için bi türlü root edemedim yaptıysan nasıl yaptığını anlatabilirmisin