Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SOn bi soru o zaman.Telefonu Recovery Mode'de açarak mı yoksa ODİN'den PDA olarak göstererek mi?
Şehriyar
Üye
Konu Sahibi
Recovery modda açıp öyle yükleyeceksin..
Juegos
Üye
Açılış grafikleri diğerine göre çok daha güzel ama ses yine yok.Neyse,sorularıma burada son veriyorum.Ta ki yeni sürümü yükleyene kadar.Emeğin için tekrar teşekkürler
Şehriyar
Üye
Konu Sahibi
onemli degil kardes.. sesin olmasi lazim ama yahu ben denemeden koymuyorum ki foruma.. ayarlara girip ses ayarlarindan tumunu sonuna kadar acip yeniden baslat bakalim ne olacak..
usb on the go ozelligi kaldi.. bu özellik nasıl ne işe yarar usb takınca otomatik falanmı görüyor yada usb bağlantı daha mı hızlı
Şehriyar
Üye
Konu Sahibi
hayir klavye mouse harddisk falan takmak icin olan ozellik.. donanim olarak destekliyor ama yazilim olarak desteklenmiyor..bunun icin yapilan calismalar var ben takip ediyorum tam anlamiyla calistigi soylenince ekleyecegim..
biz özel kablo yapacağız derken kabloları açıp bağlantıların yerlerini değiştireceğiz çalıştırabilirsek eğer telefona harddisk bağlayabileceğiz doğru mu anladım.kapasite limiti varmıdır ki
Şehriyar
Üye
Konu Sahibi
bi tane erkek micro usb bi tane de disi normal usb jak alacaz onlari baglayacaz.. limiti bilmiyorum valla..
Necmati
Üye
Hocam süpersin banada anlatcan bak kaçışın yok
Şehriyar
Üye
Konu Sahibi
ozele gel hadi anlatiyim bugun
Juegos
Üye
i9003'lerin wifi bağlanma sorununa da bi el atarsınız artık.Meret durduk yere kopup duruyor ya