[i9003] [Özel Rom] Sehr-i Rom v1.0 [ XXKPH ] * YAYINDA !!! * 03.10.2011

Sponsorlu Bağlantılar

Juegos

Üye
SOn bi soru o zaman.Telefonu Recovery Mode'de açarak mı yoksa ODİN'den PDA olarak göstererek mi?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Recovery modda açıp öyle yükleyeceksin..

Juegos

Üye
Açılış grafikleri diğerine göre çok daha güzel ama ses yine yok.Neyse,sorularıma burada son veriyorum.Ta ki yeni sürümü yükleyene kadar.Emeğin için tekrar teşekkürler

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
onemli degil kardes.. sesin olmasi lazim ama yahu ben denemeden koymuyorum ki foruma.. ayarlara girip ses ayarlarindan tumunu sonuna kadar acip yeniden baslat bakalim ne olacak..

mole70

Üye
1.0 surumunde ekleyecegim dedigim overclock ve sdswap olayini halletmis bulunmaktayim.. geriye birtek usb on the go ozelligi kaldi..
usb on the go ozelligi kaldi.. bu özellik nasıl ne işe yarar usb takınca otomatik falanmı görüyor yada usb bağlantı daha mı hızlı

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
hayir klavye mouse harddisk falan takmak icin olan ozellik.. donanim olarak destekliyor ama yazilim olarak desteklenmiyor..bunun icin yapilan calismalar var ben takip ediyorum tam anlamiyla calistigi soylenince ekleyecegim..

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Yeni romdan birkaç görüntü..

Ekli dosyalar

Juegos

Üye
Ellerine sağlık.Ne zaman geliyor bakalım :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Swype i duzelttigim zaman :) Turkce dil destegini eklemeye calisiyorum yeni surume..

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
OTG altyapisi hazir roma eklendi. Fakat piyasada otg diye satilan kablolar uyumsuzmus biz ozel kablo yapacaz

mole70

Üye
OTG altyapisi hazir roma eklendi. Fakat piyasada otg diye satilan kablolar uyumsuzmus biz ozel kablo yapacaz
biz özel kablo yapacağız derken kabloları açıp bağlantıların yerlerini değiştireceğiz çalıştırabilirsek eğer telefona harddisk bağlayabileceğiz doğru mu anladım.kapasite limiti varmıdır ki

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
bi tane erkek micro usb bi tane de disi normal usb jak alacaz onlari baglayacaz.. limiti bilmiyorum valla..

Necmati

Necmati

Üye
Hocam süpersin banada anlatcan bak kaçışın yok :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
ozele gel hadi anlatiyim bugun :)

Juegos

Üye
i9003'lerin wifi bağlanma sorununa da bi el atarsınız artık.Meret durduk yere kopup duruyor ya

mole70

Üye
dostum lip test modu nasıl açacağız numara girerek açamadım gps fix için

yunustaner34

Üye
dostum 1.0 ı ne zaman yayınlayacaksın beklemekten gına geldi

Üst Alt