Şehriyar
Üye
Ben yükledim gayet güzel.
----------Eklendi @ 21:48:33 ---------- Yazıldı @ 21:48:09 ----------
Yalnız menüleri düzenleyip kaydettim kapattım açtım eski haline gelmiş.
ben burda herşeyi bir araya getirdim normalde hepsi ayrı işlemler mesela önce rom yüklersin sonra root edersin sonra tema dosyalarını sistem dosyalarıyla değiştirirsin sonra işte ne biliyim touchwiz i sistemdekiyle değiştirirsin bide bütün bunların hepsi için kodlar yazmak zorundasın örneğin bi touchwiz i değiştirmek için sistem erişimini açmak lazım oluyo bunun için bu kodu yazmak zorundasın "mount -o remount rw \system" ben bunların hepsi hazır biçimde olsun diye rom haline getirdim çok az bi uğraşla hepsine sahip olunuyor işte bence gayet güzel oldu ben her formattan sonra bazı şeyleri teker teker yüklüyodum root ediyodum falan uzun ve zahmetli oluyodu bu süper oldu şimdi 
Ordanda "Sehriyar.zip" dosyamızı seçin ardından da "Yes - Install Sehriyar.zip" seçeneğini seçin.
dostum bende bu seçenek çıkmadı
akşama yine deneyeceğim ama ilk denememde çıkmadı
telefon rooy oldu cmn de yüklendi
direk telefon menüsünden cmn den romu görüyor oradan flaslasak olmazmı ki
kusura bakma ya dosya ismini duzeltmeyi unutmusum.. SHRYR-ROM v0.6 Beta.zip dosyasi olacak o
tamam biliyorum fakat o şekilde yapınca (E:Can't mount /sdcard ) hatası alıyorum dediğim gibi o şekilde görmüyor ben sadece program üzerinden olabilirmi dedimhocam sen anlatimi dogru uygulamamissin ki bak ben orda cwm ye girin demedim recovery moda girin dedim ses arttirma+home tusu+ acma kapama tusuna basacaksin telefon kapaliyken. karsina recovery mod cikacak. asil cwm orasi

evet bende cikmasini bekliyorum bakalimOTG özelliği olabilir (USB on the go - N8 lerdeki gibi klavye mause veya disk takabilme.. Çalışma aşamasında şuanda onlar yayınlasınlar ben direk ekleyeceğim ) şu özellık süper olur :=)