i8910 batarya sorunu.. Lutfen bilginiz warsa yardimci olunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
i8910 batarya sorunu.. Lutfen bilginiz warsa yardimci olunuz.
Arkadaslar telimin markasi i8910 batarya sorunum war cok cabuk bitiyor. Yeni batarya aldm acaba bataryam mi bozuk diye hic bir sey degismedi. Battery exentet programini indirdm yine dgsmdi ltfn bilgnz warsa yardimci olunuz.
 
Telefonun işlemcisi gereğinden fazla çalışıyor olabilir bu da daha fazla şarj yemesine neden olur o yüzden format atıp dene bir de batarya kalibrasyonu yap.
 
    Konu Sahibi
format nasil atilyor braz aciklarmisnz. Yada kalibrasyon
 
Kardeşim i8910 bilmiyorum ama s60v5 işletim sistemi var belki aynı olabilir tüm bağlantılar kapalıyken

Tuşlardan *#7370# yap bakalım.

Olmazsa telefon kapalıyken arama kabul etme tuşu + arama reddetme + + kamera tuşu + telefonu açma kapama tuşu ( telefonu açma kapama tuşu arama reddetme tuşu ile aynı olabilir bu telefonu bilmediğimden yazıyorum. Eğer bunlar olmazsa ayarlardan fabrika ayarlarına geri dönmeyi dene.
 
    Konu Sahibi
format attm ins duzelr. Cok tesekkur edrm.
 
    Konu Sahibi
eyw kardesim cok tesekkur ediyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...