merhaba,
öncelikle söylemeliyimki bu arkadas bu programı yüklüyor evett..ancak verdiği söz üzerine hiçbir arızada,hiçbir şekilde kendisine ulaşmamız mümkün olmuyor,cep telefonlarına bakmıyor,mesajlara bakmıyor,telefon hata verdiğinde kesinlikle düzeltmek için verdiği saate uymuyor ( akşam 9 dan şunu yazan gece 02:30 a kadar onu beklemekteyim-halada bekliyorum... ) konusurken süper,işini yapmaya gelince bir bakmışsınız anıl bey yoklar,sadece attığım nerdesin mesajları ile bu telefoondan bir tane daha alırdım...ama noldu biliyormusunuz sayesinde program yüklemeyi,format atmayı,herşeyi öğrendim...ama geliştirmelerden eksik kalacağım
amann çokta fifi,gidecem ve 2 ay sora blackberry alacam kendime..
kusura bakma anıl,son bir haftadır telefonu düzeltmen için seni bekliyordum,gece 2 buçuk ve ne telefonuma,ne sms lerime,nede msn den yazdığım hiçbirşeye cevap vermedin,bir mesaj attın akşam 9 dedin,şunları yükle dedin ama yine gelmedin...konusurken iyi biri giibiydin ama sen kusura bakma-başında ne olduğunuda bilmememe rağmen sadece sahtekar gözüyle bakıyorum sana...
arkadaşlar kimse inanıp para vermesin bu adama,kimsede aslında bu telefonu almasın.b.k gibi bir telefon..
anıl sana hakkımı-paramı-emeğimi-gece uykusuz seni beklediğim ve nişanlıma hediye ettiğim telefonda yardımcı olacağını söyleyerek kaybettirdiğin zamanı helal etmiyorum....haram ve zıkkım olsun....