I8160 galaxy ace 2

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
I8160 galaxy ace 2
Selam turk insani. Benim telefon İ8160 bu modele jb gelicekmis s advanceye gelmis ama hala daha galaxy ace 2 ye gelmemis kesin bir tarih bilen var mi aranizda. Yani bu modele cm9 yada farkli romlarda yok GİNGERBREADLA takılıp gidiyoruz.

skywalker06

skywalker06

Üye
Kesin bir tarih yok ama samsung türkiye facebook sayfasında sordun mu çalışmalar devam etmektedir diye cevap veriyorlar dünden beri birde samsung ukrayna sayfasında jelly bean 2013 ün ilk çeyreğinde gelecek yazıyor yani en geç martta çıkacak bakalım kesin bir tarih çıkarsa forumda başlığı açılır.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
ben birkez sormustum bana twitter sayfamiza sorun dediler sordum. Twitter sayfasindada samsung yetkilileri kesin aciklama yapmadi su an icin guncellemd yokmus

skywalker06

skywalker06

Üye
Bugün tarihi açıklandı 22 nisanda jelly bean çıkacakmış bizim ülkemize ne zaman ulaşır belli değil

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
yuh yani bu kadar geç olması şart mı??

skywalker06

skywalker06

Üye
danger6800

danger6800

Üye
Güncelleme çok yakında gelecekmiş.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Guncelleme gelmesine geldide bir de kernele ihtiyac olmadigimiz rom olsa keske :confused:

iOSait

iOSait

Üye
Guncelleme gelmesine geldide bir de kernele ihtiyac olmadigimiz rom olsa keske :confused:

napalım kernelsiz kullanmak zor adam gbi bi yaazılım güncellemesi veremiyolar tam performans için kernele ihtiyaç duyuyoruz ama ben kernelsiz kulanıyorum şuam

Takipçi Satın Al

Üst Alt