mustafags
Üye
N-Gage konusunda 1 ay önce söz verdiğiniz açıklamayı ne zaman yapacaksınız?Mobil tv uygulaması telefonumuza uygundurTurkcell in resmi web sitesinde uygun olduğu belirtilmektedir.Ancak Sistemdeki bir hatadan dolayı şu an uygun değil mesajı alıyoruz DÜzeltecekler.Müşteri hizmetleri ile görüntülü görüştüm
N-Gage konusunda 1 ay önce söz verdiğiniz açıklamayı ne zaman yapacaksınız?
Ben söz vermemiştim.Sadece boş bir zamanımda yapmaya çalışırım dedim. Samsung teknik servisinde(telpa) da çalışan bir arkadışımla birlikte yaptım.Telefonun imei si yazılımı ve herşeyi N95 olarak ayarlandı hatta driverların bazıları çalışmadığı için programcı arkadaşla birlikte 1-2 tanesini kendimiz yaptık.Tam 2 günümüzü aldı.Size PM ile de söylediğim gibi.Bu buradan veya msn den anlatıp ta sizin yapabileceğiniz bir iş değil. He şöyle olur: Teknik servisteki arkadaşın numarasını veririm (konuşurum yaparım derse) Telefonunuzu alıp yemek arasında (onun mesaisinin olmadığı zamanlarda) Götürürsünüz telefonunuzun çöp olma riskini göze alacak paranız var ise yapar.Ayrıca lütfen bu konu ile ilgili bana sürekli PM atmayı bırakınız.Birdahada bana bu konuyla ilgili soru sormayın.Bu her babayiğidin yapabileceği bir iş değildir.
Not: Telefonunuz garanti dışı kalır.ve kopya imei alındığı için 3g vs. kullanamaz MMS gönderemezsiniz.
2.Not: Tüm bu işlemlerden sonra telefonumda wifi ve çeşitli arızalar görüldüğünden dolayı eski imei numarasını geri aldım ve Hard format ile yazılımı baştan kurdurdum.Tavsiye etmem.
Saçmalamayın allah aşkınabizim okulda i550w su olan herkes N-Gage yükledi.Tek yükleyen ben değilim.Telefonu hackledikten sonra N95 e N-Gage nasıl yükleniyorsa aynen o şekilde yükleyeceksiniz.Bununla ilgili konu açmıştım.Ben N-Gage i yükledikten sonra telefondan sildim. Çünkü tüm oyunlar demo ve oyunları oynayabilmek için para vermeniz gerekiyor.N-gage te hangi oyunu oynamak isterseniz ismini verin.Ben size N-gage siz oynamanız için anlatımını yaparım.N-gage çok gereksiz ve berbat birşey bence.
-Sezer dostum;
Ben bununla ilgili anlatımlı bir konu açtım. Benim yaptığım yöntemle yapman mumkün değil
Ben N95 yazılımı yükleyerek kopya imei numarasıyla 2 gün uğraşarak yaptm.Bu iş uydu kartı kopyalamak gibidir.Herkes yapamaz yapanda kendini deşifre etmez. Bnden bu konu ile ilgili birdaha yardım istememeni rica ediyorum.Kolay gelsin.
merhabalar magic ile atama yapıyoruma ama bir türlü düzgün çalışmıyor hafıza kartına ve tel hafızasınıa da kurdum denedim olmuyor önerisi olan varmı?bir de gps+ yı firmware yükseltmeden yüklemek mümkün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?