Haber Hyundai marka telefonlar çok yakında Türkiye'de

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Hyundai marka telefonlar çok yakında Türkiye'de
Geçtiğimiz günlerde pepsi telefon işine gireceğini söylemişti yada bilgiler sızmıştı diyelim şimdi de dünya devi otomobil firması olan hyundai telefon sektörüne giriyor ve telefonlarını Türkiye'ye getiriyor işin güzel tarafı cihazlar f/p ürünü olacak. Hyundai Multicav markasıyla cihazlar satışa çıkacak.

Ülkemize gelecek olan ilk modellerden bir tanesi de Q5 Modeli olacak. Donanım özelliklerine bakacak olursak:

5.5'' FHD ekran
MTK6753 işlemci
3GB Ram
3000 mah pil
16gb dahili hafıza ve sdkart desteği
Android 5.1

Fiyat olarak ülkemizde bu cihazın 700-900 arasında olacağı söylenmiş.

• Beğen
Tepkiler: Sarangni ve Murdoc Massaka

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
Geçtiğimiz günlerde pepsi telefon işine gireceğini söylemişti yada bilgiler sızmıştı diyelim şimdi de dünya devi otomobil firması olan hyundai telefon sektörüne giriyor ve telefonlarını Türkiye'ye getiriyor işin güzel tarafı cihazlar f/p ürünü olacak. Hyundai Multicav markasıyla cihazlar satışa çıkacak.

Ülkemize gelecek olan ilk modellerden bir tanesi de Q5 Modeli olacak. Donanım özelliklerine bakacak olursak:

5.5'' FHD ekran
MTK6753 işlemci
3GB Ram
3000 mah pil
16gb dahili hafıza ve sdkart desteği
Android 5.1

Fiyat olarak ülkemizde bu cihazın 700-900 arasında olacağı söylenmiş.
işi bilene bırakın demişler android çıktığından beridir olmadık markalar (özellikle pepsi nedir ya iddası bile saçma :ehe) telefon işine koşuyorlar

Emre

Üye
bir Touchwiz gördüm sanki.

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve Murdoc Massaka
yeumyang

yeumyang

Moderator
bu firmaların telefon üretme merakı nedir arkadaş işi bilen htc sony blackberry bile zarar ederken bunlar sırf marka degerini ön plana çıkarmak için cihaz üretmek istiyorlar yakında Coca Cola mercedes de girer

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu ne ya!! Canı sıkılan mobil sektöre geliyor.
Pepsi bir, bu iki.
Bu arada eğer cihaz samsung arayüzü touchwiz ile gelecekse şimdiden ruhuna el fatiha.
Dip not : Arka kapağı değiştirip samsung diye millete kakalasan kimse uyanmaz yeminle...

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
En son hyundai bilgisayarım olmuştu 2002de :ehe

byAndroid

byAndroid

Üye
Az yakar çok kaçar hesabı bir telefon :D

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Eyvah eyvah :oha:

Rygebin

Rygebin

Üye
Böyle gelecekse gelmesin daha iyi :ehe

Sarangni

Sarangni

Üye
Ben bu tarz bir cihazı fazlası ile gömen yorumları anlamıyorum. Belki tasarımı başka cihaza benzeye bilir. Başka cihazdan esin kaynağı alınmış olabilir. Burada önemli olan kullanıcı dostu bir cihaz olmasıdır. Yukarı da özellikleri verilen cihaz Türkiye'ye 700-800 TL bandında girerse ne güzel olur. İnsanlar 3 GB RAM, 5.1.1 sürüm, 16 GB Hafıza artı arttırılabilir hafıza, 5.5" FHD ekrana sahip bir cihazı bu fiyata sunan başka bir firma varsa bu cihazı istediğiniz gibi gömebilirsiniz.

Belki burada ki bazı arkadaşların tuzları çok kuru olabilir. Note 3, Note 4, Note 5, G2, G3, G4, Z3, Z3+, S6, S5, One 8, One 9 vs gibi üst seviye cihazlar kullanabilecek imkanlara sahip olabilirler ama bu imkanlara sahip olmayacak çok fazla sayıda insan olduğunu da unutmamak gerek. İşin teknolojik noktasından baktığınız da belki çakma kötü bir tasarım, Touhwiz tarzı bir ara yüze sahip olsa da şahsen şu özellikler ile vaat edilen fiyat ile gelirse bütçesi düşük insanlar için oldukça iyi cihazlar olacağını düşünüyorum ama 1000 TL bandı ve üzerinde gelirse o zaman ben de birkaç laf söylerim.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
yaytas

yaytas

Üye
dışı huawei ye benziyor hatta nerdeyse aynı bence görseller doğru olmayabilir

0MG90

0MG90

Üye
Tasarım yerlerde

Üst Alt