Hyundai Genesis G90 görselleri paylaşıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Hyundai Genesis G90 görselleri paylaşıldı
Dünya otomobil devi Hyundai’nin yeni lüks otomobili Genesis G90’nın görselleri paylaşıldı.


Dünya genelinde olduğu kadar ülkemizde de en tercih edilen markalar arasında yerini alan Hyundai, sunduğu binek tipi otomobil modelleri ile beğeni kazanmaya devam ediyor.



Otomotiv sektörünün önde gelen şirketlerinden Güney Kore kökenli Hyundai, lüks segmentte sunulan otomobilleri ile de piyasada yer alıyor. Hyundai’nin lüks sınıfında yer alan modeli Genesis ile, bağımsız bir marka olarak yoluna devam etme kararı almıştı. Genesis 2020 yılında yeni modellerini piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Genesis’in ilk amiral gemisi olma özelliğini taşıyan G90’nın görselleri paylaşıldı. Hyundai ile ortak çalışacak olan Genesis markası, modellerini elit müşteriler için sunacak. 2020 yılında 6 yeni lüks otomobil sunmayı planlayan Genesis’in ilk ve amiral gemisi olarak lanse edilen G90 modelinin iki tasarım görseli paylaşıldı. 2020 yılında sunması planlanan 6 yeni modelde ”G” harfi ile başlayacak.



Tasarım açısından oldukça zarif ve atletik görünen bu otomobil, üst segmentteki Mercedes S serisi ve BMW 7 serisi gibi büyük rakipleri ile mücadele edecek. İlk resmi çıkışını anavatanı Kore’de gerçekleştirecek Genesis G90 lüks otomobil,, bakalım kullanıcılar tarafından beğeni kazanıp tercih edilecek mi? Bunu ilerleyen zamanlarda hep birlikte göreceğiz. Yeni Genesis G90 modeli hakkında siz ne düşünüyonuz?

Hyundai Genesis G90 görselleri paylaşıldı - MaxiCep
 


The Pancar

The Pancar

Üye
Kapısı yok bunun :ehe
 
The Pancar

The Pancar

Üye
Arka kısım da bir mercedes gördüm sanki
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

Benzer Konular

Selim Baltaci
Cevap
1
Görüntüleme
317
PALA.
Baydırman
Cevap
3
Görüntüleme
291
vedat1966
Buğra
Cevap
12
Görüntüleme
932
gonyalı


Üst Alt