Hypstamatic Oggl ve Oggl Pro magazada

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hypstamatic Oggl ve Oggl Pro magazada

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
"Oggl Pro" yalnızca Lumia 1020 için kullanılabilir durumda yanlış bilmiyorsam. :hmmm
Hipstamatic Oggl ise tüm lumialar için indirilebiliyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dogrudur özgür pro Lumia1020 icin exclusive 2.99$ fiyatı var.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ne işe yarıyor bu uygulama? Ne özellikleri var??

acoustic

acoustic

Üye
Gene patlatacağız desene ama bu sefer ram kurtarmadı. ;)

serecans

serecans

Üye
512 MB lılar yine hüsran

nanotex

nanotex

Üye
WP başkanı belfiore tweetinde resmi instagram için ilk adım filan demiş ben pek çözemedim abiler..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Instagram konusunda çalışmaların ve temasların yoğun şekilde sürdürüldüğü zaten resmi ağızlardan defalarca söylendi.
Şimdilik Instagramseverlerin beklemekten başka yapabileceği bir şey yok.
Alternatif uygulamalarla idare etmek zorundasınız.

• Beğen
Tepkiler: nanotex
ÖEY

ÖEY

Üye
:tşk:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Programın diğerlerinden farkı ne ki?

kaltintop

kaltintop

Üye
programın instagramla tek alakası benzer filtreler kullanması bunu belirteyim. program kendi sunucusunu kullanıyor tamamen farklı bir sosyal paylaşım ağı. özelliği ise lensleri ve filmleri ayrı ayrı indirip kombine ederek farklı fotoğraflar oluşturabilmeniz. instagramla pek bir alakası yok ve benim gördüğüm kadaryıla instagramdan çok daha iyi bir program. çektiğim bi iki foto varda webden erişimi tam olarak çözemedim facebook bağlantısı olduğu için bulduğum foto şurada

ÖEY

ÖEY

Üye
programın instagramla tek alakası benzer filtreler kullanması bunu belirteyim. program kendi sunucusunu kullanıyor tamamen farklı bir sosyal paylaşım ağı. özelliği ise lensleri ve filmleri ayrı ayrı indirip kombine ederek farklı fotoğraflar oluşturabilmeniz. instagramla pek bir alakası yok ve benim gördüğüm kadaryıla instagramdan çok daha iyi bir program. çektiğim bi iki foto varda webden erişimi tam olarak çözemedim facebook bağlantısı olduğu için bulduğum foto şurada

Sanırım sadece Oggl Pro uygulamasında instagrama fotoğraf ekleme var. Diğerinde yok.

kaltintop

kaltintop

Üye
Sanırım sadece Oggl Pro uygulamasında instagrama fotoğraf ekleme var. Diğerinde yok.

yoo ben bugün gayette yükledim oggl ile

son 3 fotoğrafı oggl üzerinden yükledim

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Bende ücretsiz sürüm ile instagrama foto yükledim.

- - - Eklendi - - -

Uygulamanın Live Tile üzerinde sürekli bildirim sayısı var her tarafına girdim kaybolmuyor sürekli de artıyor. Neyin bildirimi çözemedim ;)

canumy

Üye
Bana sorarsanız OGGL hoşuma gitmedi. Tam çekmiyor. Ama onun ayarını bilen varsa gayet güzel diyebilirim :hmmm

kaltintop

kaltintop

Üye
Bende ücretsiz sürüm ile instagrama foto yükledim.

- - - Eklendi - - -

Uygulamanın Live Tile üzerinde sürekli bildirim sayısı var her tarafına girdim kaybolmuyor sürekli de artıyor. Neyin bildirimi çözemedim ;)

aynı sıkıntı bende de var sabah mail attım. birde gear indiriyorum tüm listeyi indirip programdan çıkıp girince hepsi silinmiş oluyor deliye döndüm 5 defa o gearların hepsini tek tek yükleyince. bunuda mailde belirttim. umarım ilgilenirler

bildirimin artmasının sebebi profil kısmına girdiğinde activityde göreceksin birileri paylaştığın fotoğrafları beğeniyo sürekli

Üst Alt