HX-Patcher4.01 [Telefon Ince Ayar.] s60v5

kaydıramıYORUM telefonu kaldırdım olmadı yeniden yükledim gene olmadı hem bu telefon modelini *#0000# yapınca aynı gösteriyor

KARDEŞLER SAKIN KURMAYIN BENİM TEL GİTTİ KAFASI ŞİMDİ ONU KURTARMAYA ÇALIŞIYORUmmmm

- - - Eklendi - - -

LA BİDE YENİ ALDIM YA

- - - Eklendi - - -

AYVAYI YEDİ TEL
konuyu kaldırın lütfen
AÇILMIYORrr

KARDEŞLER SAKIN KURMAYIN BENİM TEL GİTTİ KAFASI ŞİMDİ ONU KURTARMAYA ÇALIŞIYORUmmmm

- - - Eklendi - - -

LA BİDE YENİ ALDIM YA

- - - Eklendi - - -

AYVAYI YEDİ TEL
konuyu kaldırın lütfen
AÇILMIYORrr

Hard format atmayı dene.
Yine olmazsa flash at...

kurcalayarak ögrenecez artık telefona ince ayar verme zamanı gelmiştir teşekkürler

44yunu44

Üye
Abi tel in içine ettik ya mp3 çubuğu hareket etmiyo şu normal ayarları bilen ler bi yazabilir mi

- - - Eklendi - - -

Beyler KuRuP AYARLAYAMAYANLAR KINETIK KISMINDA seçenekler var orda restart var benden söylemesi

hizan

Üye
arkadaşlar adam bunu paylaşalı 1 sene olmuş bu proğram anna için hiçmi aklınıza gelmedi sakın yüklemeyin.

exxen

Üye
5800 normal ayarları yazın lütfen telefon kafayı yedi sensör ve kaydırma çalışmıyor

mesut535

Üye
sertifıka hatası var ne yapman lazım

bir ata sözü der ki anlamadığın programı indirme . Hadi indirdin kurma . Hadi kurdun . Kurcalama. Kurcaladiysan telefon bozulduysa hard format dahada uğraşma o kadar

ysn5836

Üye
kurdum hıc kullanmadan telde sorunlar cıkmaya basladı ve actım programı dahada arttı donmalar dokunmatıgın basmaması vs. Tavsıyem ındırmeyın arkadaslar