zülfikar Üye kaydıramıYORUM telefonu kaldırdım olmadı yeniden yükledim gene olmadı hem bu telefon modelini *#0000# yapınca aynı gösteriyor
kaydıramıYORUM telefonu kaldırdım olmadı yeniden yükledim gene olmadı hem bu telefon modelini *#0000# yapınca aynı gösteriyor
ahmet0022 Üye KARDEŞLER SAKIN KURMAYIN BENİM TEL GİTTİ KAFASI ŞİMDİ ONU KURTARMAYA ÇALIŞIYORUmmmm - - - Eklendi - - - LA BİDE YENİ ALDIM YA - - - Eklendi - - - AYVAYI YEDİ TEL konuyu kaldırın lütfen AÇILMIYORrr
KARDEŞLER SAKIN KURMAYIN BENİM TEL GİTTİ KAFASI ŞİMDİ ONU KURTARMAYA ÇALIŞIYORUmmmm - - - Eklendi - - - LA BİDE YENİ ALDIM YA - - - Eklendi - - - AYVAYI YEDİ TEL konuyu kaldırın lütfen AÇILMIYORrr
MarjinaL -TR Üye ahmet0022' Alıntı: KARDEŞLER SAKIN KURMAYIN BENİM TEL GİTTİ KAFASI ŞİMDİ ONU KURTARMAYA ÇALIŞIYORUmmmm - - - Eklendi - - - LA BİDE YENİ ALDIM YA - - - Eklendi - - - AYVAYI YEDİ TEL konuyu kaldırın lütfen AÇILMIYORrr Genişletmek için tıkla ... Hard format atmayı dene. Yine olmazsa flash at...
ahmet0022' Alıntı: KARDEŞLER SAKIN KURMAYIN BENİM TEL GİTTİ KAFASI ŞİMDİ ONU KURTARMAYA ÇALIŞIYORUmmmm - - - Eklendi - - - LA BİDE YENİ ALDIM YA - - - Eklendi - - - AYVAYI YEDİ TEL konuyu kaldırın lütfen AÇILMIYORrr Genişletmek için tıkla ... Hard format atmayı dene. Yine olmazsa flash at...
44yunu44 Üye Abi tel in içine ettik ya mp3 çubuğu hareket etmiyo şu normal ayarları bilen ler bi yazabilir mi - - - Eklendi - - - Beyler KuRuP AYARLAYAMAYANLAR KINETIK KISMINDA seçenekler var orda restart var benden söylemesi
Abi tel in içine ettik ya mp3 çubuğu hareket etmiyo şu normal ayarları bilen ler bi yazabilir mi - - - Eklendi - - - Beyler KuRuP AYARLAYAMAYANLAR KINETIK KISMINDA seçenekler var orda restart var benden söylemesi
hizan Üye arkadaşlar adam bunu paylaşalı 1 sene olmuş bu proğram anna için hiçmi aklınıza gelmedi sakın yüklemeyin.
arkadaşlar adam bunu paylaşalı 1 sene olmuş bu proğram anna için hiçmi aklınıza gelmedi sakın yüklemeyin.
karlos258 Üye bir ata sözü der ki anlamadığın programı indirme . Hadi indirdin kurma . Hadi kurdun . Kurcalama. Kurcaladiysan telefon bozulduysa hard format dahada uğraşma o kadar
bir ata sözü der ki anlamadığın programı indirme . Hadi indirdin kurma . Hadi kurdun . Kurcalama. Kurcaladiysan telefon bozulduysa hard format dahada uğraşma o kadar
ysn5836 Üye kurdum hıc kullanmadan telde sorunlar cıkmaya basladı ve actım programı dahada arttı donmalar dokunmatıgın basmaması vs. Tavsıyem ındırmeyın arkadaslar
kurdum hıc kullanmadan telde sorunlar cıkmaya basladı ve actım programı dahada arttı donmalar dokunmatıgın basmaması vs. Tavsıyem ındırmeyın arkadaslar