Mert045 Üye Konu Sahibi memo2506' Alıntı: önerilen ayarları söylermisiniz . telefon büyük sıkıntı ya girdi Genişletmek için tıkla ... telefon moddelini falan değiştirme rakamları çok uçuk yapma. ----------Eklendi @ 18:46:34 ---------- Yazıldı @ 18:45:02 ---------- G705' Alıntı: eline saglık arkadaş paylasım için. Ama ben proyu acamıyorum sertifika hatası diyor ve bircok pro. Karsıma cıkan bisey Genişletmek için tıkla ... telefonun hacklemelisinkardeş. forumda konuları var eğer yapamazsan pm at hallederiz. ----------Eklendi @ 18:48:47 ---------- Yazıldı @ 18:46:34 ---------- Gösterim Sayısı: 7252 | Cevap Sayısı: 61 Yazıklar olsun 62 cevap verilmiş zaten onun yarısını ben yazdım. Madem indiriyorsunuz bi teşekküredin be
memo2506' Alıntı: önerilen ayarları söylermisiniz . telefon büyük sıkıntı ya girdi Genişletmek için tıkla ... telefon moddelini falan değiştirme rakamları çok uçuk yapma. ----------Eklendi @ 18:46:34 ---------- Yazıldı @ 18:45:02 ---------- G705' Alıntı: eline saglık arkadaş paylasım için. Ama ben proyu acamıyorum sertifika hatası diyor ve bircok pro. Karsıma cıkan bisey Genişletmek için tıkla ... telefonun hacklemelisinkardeş. forumda konuları var eğer yapamazsan pm at hallederiz. ----------Eklendi @ 18:48:47 ---------- Yazıldı @ 18:46:34 ---------- Gösterim Sayısı: 7252 | Cevap Sayısı: 61 Yazıklar olsun 62 cevap verilmiş zaten onun yarısını ben yazdım. Madem indiriyorsunuz bi teşekküredin be
Mert045 Üye Konu Sahibi memo2506' Alıntı: Sorun scrollingden çıkti . Önerilen ayarların ekran görüntüsünü vermek mümkün mü ? Genişletmek için tıkla ... Şuan programı kullanmadığım için veremem ama kinetik sorunu bende yaşamıştim kaymıyordu. Eski haline getir yada format at.
memo2506' Alıntı: Sorun scrollingden çıkti . Önerilen ayarların ekran görüntüsünü vermek mümkün mü ? Genişletmek için tıkla ... Şuan programı kullanmadığım için veremem ama kinetik sorunu bende yaşamıştim kaymıyordu. Eski haline getir yada format at.
Mert045 Üye Konu Sahibi ismailbahadır' Alıntı: teşekkür ederim işe yarar bişeye benzio Genişletmek için tıkla ...
Mert045 Üye Konu Sahibi jr_jamis' Alıntı: ty gardaş signet olarak versen daha ii olcaktı benim 5800xm sertf hatası verio yaf Genişletmek için tıkla ... Signed olmaz. Telefonu hackle kardeş. Çok basit www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/symbian-yine-hacklendi-belle-anna-s-3-s60v5-s60v3-548914.html
jr_jamis' Alıntı: ty gardaş signet olarak versen daha ii olcaktı benim 5800xm sertf hatası verio yaf Genişletmek için tıkla ... Signed olmaz. Telefonu hackle kardeş. Çok basit www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/symbian-yine-hacklendi-belle-anna-s-3-s60v5-s60v3-548914.html
mc.a Üye saidistan' Alıntı: kardeşim c6-00 kullanıyorum sertifika hatası veriyor Genişletmek için tıkla ... Unsigned uygulama . Telefonu hacklemen gerek. Bi üsttündeki mesajı okusan keşke
saidistan' Alıntı: kardeşim c6-00 kullanıyorum sertifika hatası veriyor Genişletmek için tıkla ... Unsigned uygulama . Telefonu hacklemen gerek. Bi üsttündeki mesajı okusan keşke
HitMale Üye programi yukledikten sonra yazilim bozuldu sildim düzelmedi telefonun ayari bozuldu nasil duzelir
bitman97 Üye HitMale' Alıntı: programi yukledikten sonra yazilim bozuldu sildim düzelmedi telefonun ayari bozuldu nasil duzelir Genişletmek için tıkla ... sen bana değiştirdiğin yerleri söyle ben sana orjinalleri söyleyim ben dokunmadım ayarlara
HitMale' Alıntı: programi yukledikten sonra yazilim bozuldu sildim düzelmedi telefonun ayari bozuldu nasil duzelir Genişletmek için tıkla ... sen bana değiştirdiğin yerleri söyle ben sana orjinalleri söyleyim ben dokunmadım ayarlara
İmmortaltürk51 Üye 5230 da dosya açılmıyor - - - Eklendi - - - v51 yüklü hack li olmuyor - - - Eklendi - - - v51 yüklü hack li olmuyor - - - Eklendi - - - dosya menüde var içine girilmiyor
5230 da dosya açılmıyor - - - Eklendi - - - v51 yüklü hack li olmuyor - - - Eklendi - - - v51 yüklü hack li olmuyor - - - Eklendi - - - dosya menüde var içine girilmiyor
iskenlii Üye ilkem5858' Alıntı: ben senin yerinde olsam silerim kaldırrım ben bu konuyu şindi bu program bi çoçugun eline geçer walla telofonunu bozar walla sana söver Genişletmek için tıkla ... süpersin
ilkem5858' Alıntı: ben senin yerinde olsam silerim kaldırrım ben bu konuyu şindi bu program bi çoçugun eline geçer walla telofonunu bozar walla sana söver Genişletmek için tıkla ... süpersin