hw ideos x5 en stabil rom hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byeblade

Üye
    Konu Sahibi
hw ideos x5 en stabil rom hangisi ?
en stabil romu aramaktayım ve hangi programla root yapmalıyım ? clock work mod u yüklediğim zaman kaldırmak istesiğim zaman clock work modu nasıl kaldırabilirim ? nasıl unroot yaparım saygılar ...

oguzhantasdemir

oguzhantasdemir

Üye
4root ile kaldıra bilirsin. miui en iyisi herkez bunu kullanıyor. ama cm7 de var.

karayel90

karayel90

Üye
Huawei X 5 telefonunuzun işlemci hızını artırabilirsiniz. Tabi
öncelikle telefonda root yetkisi almış olmanız ve
recoverymod kurmuş olmanız gerekmektedir.
Daha sonra linkte verdiğim dosyayı zip halinde hafıza
kartına atıp recoverymod ile kurmanız gerekmekte .
İşlemci hızı max . 1 . 8 ghz e kadar çıkıyor. 1 .5 ghz de stabil
çalışabiliyor .

http :/ /hotfile .com/ dl/121551165 / b7 a 0b 9 c /.. .c .zip .html

Bu işlemleri uygulamadan önce tam sistem yedeği almanızı
kesinlikle tavsiye ederim..
Oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilimdir .. :D

kpln04

kpln04

Üye
Huawei X 5 telefonunuzun işlemci hızını artırabilirsiniz. Tabi öncelikle telefonda root yetkisi almış olmanız ve recoverymod kurmuş olmanız gerekmektedir. Daha sonra linkte verdiğim dosyayı zip halinde hafıza kartına atıp recoverymod ile kurmanız gerekmekte . İşlemci hızı max . 1 . 8 ghz e kadar çıkıyor. 1 .5 ghz de stabil çalışabiliyor . http :/ /hotfile .com/ dl/121551165 / b7 a 0b 9 c /.. .c .zip .html Bu işlemleri uygulamadan önce tam sistem yedeği almanızı kesinlikle tavsiye ederim.. Oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilimdir .. :D
ooooooooooooof bu root işi tehlikeli mi ki bu kadar

ahmet0021

Üye
iyide işlemci nekadar önemliyse ekrankartıda okadar önemli degilmi
pc de 6600 gt ye 4 çekirdekli extrem işlemci takarsan üstünede bide işlemciyi oc edersen genede ekran kartı müthiş bi darbogaz yapmazmı ?

byeblade

Üye
    Konu Sahibi
Huawei X 5 telefonunuzun işlemci hızını artırabilirsiniz. Tabiöncelikle telefonda root yetkisi almış olmanız verecoverymod kurmuş olmanız gerekmektedir.Daha sonra linkte verdiğim dosyayı zip halinde hafızakartına atıp recoverymod ile kurmanız gerekmekte .İşlemci hızı max . 1 . 8 ghz e kadar çıkıyor. 1 .5 ghz de stabilçalışabiliyor .http :/ /hotfile .com/ dl/121551165 / b7 a 0b 9 c /.. .c .zip .htmlBu işlemleri uygulamadan önce tam sistem yedeği almanızıkesinlikle tavsiye ederim..Oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilimdir .. :D
diyelim recovery mod yükledim bunu nasıl kaldırcam ?

harunb52

harunb52

Üye
görsellik ve pratiklik birarada olmalı mıuı kurdum ama tel hafızasına ulaşmak için telefonu kapatıp açmak gerekiyo .hafıza kartıyla tel hafızası arasında geçişler bu kadar zor olmamalı.(sonra 138 nolu güncellemeyi kurdum dün.ama pek bi fark göremedim). ideos x5e farklı rom kurmak istiyorum ama bu tür şeyler canımı sıkıyo. ben yeniyim androidde fakat telefon orjinal haliyle pek kullanışlı gelmedi ancak kurduğum rom da iyi değildi. telefon hafızası önemli benim için. 2gb 2gbtır sonuçta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt