nasıl bir bağlantı kurdun anlamadım arkadaşım açıklarsan bizde umutlanalım
mantıklı geldi ewet olabilir 1.0.2 çok kaslyor ben jj9 dan döndüm keşke dönmeseydim ama bekleyeceğim artık tekrar uğraşamamHürriyet uygulaması türkiye için bi uygulama Türkiyede 1.2 yokken yeni güncelleme nie 1.2 için olsun kimse kullanamaz çünki çalışmıyo
wave 2 de 1.2 var onun için güncellediler belki.Hürriyet uygulaması türkiye için bi uygulama Türkiyede 1.2 yokken yeni güncelleme nie 1.2 için olsun kimse kullanamaz çünki çalışmıyo
nasıl bir bağlantı kurdun anlamadım arkadaşım açıklarsan bizde umutlanalım
)güldüysen komik birşey yazmışım galiba hayırdır komik olan nedir adelante55Senam38, Güldürdün beni arkadaşım)

Arkadaşlar Appsde hürriyet adlı uygulamanın güncellemesi geldi güncelle dedim uymlu os değil die. Sanırsam 1.2 geliyo.

8500 için Bada 1.2 avrupaya geldi deniyor.Ama yabancı forumlarda da avrupada 8500 ına kies yoluyla bada 1.2 yüklediğinden bahseden yok görebildiğim kadarı ile.İngilizcesi iyi olan arkadaşlar yabancı forumlara bakıp bizi bilgilendirebilirler.Anlayabildiğim kadarı ile onlardada bizdeki gibi geldi gelecek geyiği dönüyor.Samsung bu konularda çok sabıkalı bir firma.Çıkartığı bir telefona daha bir üst versiyon yazılım çıkardığını görmedim.Galaxy 7500 ım vardı.Aynı şeyleri o telefondada yaşamıştım.Umarım yanılıyorumdur.Muhtelemelen bada 1.2 yüklü 8530 sahipleride bada 2.0 çıktığında aynı sorunları yaşayacaklardır. O yüzden resmi firmwareleri çokta beklemeye gerek yok diye düşünüyorum.Bana telefonla döndüler arkadaşım, açık açık konuştular. Bu update ile ilgili net bir tarih veremediklerini, çünkü Samsung tarafından bu tarihin açıklanmadığını söylediler. Tabi ki gelecek onda bir sorun yok. Gelecek gelmeyecek diye kendimizi parçalayacak bir durum da yok. Gayet düzgün çalışan bir telefon.
İyi de arkadaşım diğer ülkelerde 1.2 var da bir tek bizde mi olmayacakmış? Bana pek mantıklı gelmedi. Bazı arkadaşlar da geleceğini söylüyor ki bazı ülkelerde 1.2 çıkınca Türkiyeye gelmesi hakkındaki görüşler daha mantıklı diye düşünüyorum.
Bende aynı durumdayım.Benimde 8500 var.Bunu yazmamadaki sebep umut kırmak değilde eğer bada 1.2 çok arzu ediliyorsa forumda anlatıldığı şekliyle kurulsun boşuna beklenmesin diye.ben onların yalancısıyım inşallah çıkar benimde telefonum var sonuçta çıkmasını tabi ki isterim