Hürriyet güncelleme yapmıyo 1.2 geliyo sanırım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tesadüf05

tesadüf05

Üye
    Konu Sahibi
Hürriyet güncelleme yapmıyo 1.2 geliyo sanırım
Arkadaşlar Appsde hürriyet adlı uygulamanın güncellemesi geldi güncelle dedim uymlu os değil die. Sanırsam 1.2 geliyo.

senam38

Üye
nasıl bir bağlantı kurdun anlamadım arkadaşım açıklarsan bizde umutlanalım

mavrick

mavrick

Üye
sanmiyorum

tesadüf05

tesadüf05

Üye
    Konu Sahibi

Hürriyet uygulaması türkiye için bi uygulama Türkiyede 1.2 yokken yeni güncelleme nie 1.2 için olsun kimse kullanamaz çünki çalışmıyo

senam38

Üye
Hürriyet uygulaması türkiye için bi uygulama Türkiyede 1.2 yokken yeni güncelleme nie 1.2 için olsun kimse kullanamaz çünki çalışmıyo
mantıklı geldi ewet olabilir 1.0.2 çok kaslyor ben jj9 dan döndüm keşke dönmeseydim ama bekleyeceğim artık tekrar uğraşamam

ganster86

Üye
wave 2 de 1.2 var onun için güncellediler belki.

adelante55

adelante55

Üye

Senam38, Güldürdün beni arkadaşım :))

veev

Üye
Ona bakarsan basarı aş de 1.0 a uyumlu uygulama yapmıyor kaç aydır :D

ottomania52

Üye
wave 2 ler 1.2 yüklü olarak geliyo,wave 2 içindir

xxvolkan

xxvolkan

Üye
Arkadaşlar Appsde hürriyet adlı uygulamanın güncellemesi geldi güncelle dedim uymlu os değil die. Sanırsam 1.2 geliyo.

boş yere sevinmeyelim bende yükleyemedim hürriyeti aynı uyarıyı verdi bana bende samsung müşteri hizmetlerine hemen bir mail attım gelen cevapta aynen şu deniyor; s500 wave telefonlarında 1.2 versiyon yükseltmesi olmayacağını söylediler:off::off::off::off::off::off::off::off::off::off:

korfare

korfare

Üye
İyi de arkadaşım diğer ülkelerde 1.2 var da bir tek bizde mi olmayacakmış? Bana pek mantıklı gelmedi. Bazı arkadaşlar da geleceğini söylüyor ki bazı ülkelerde 1.2 çıkınca Türkiyeye gelmesi hakkındaki görüşler daha mantıklı diye düşünüyorum.

mephasm

Üye
Bana telefonla döndüler arkadaşım, açık açık konuştular. Bu update ile ilgili net bir tarih veremediklerini, çünkü Samsung tarafından bu tarihin açıklanmadığını söylediler. Tabi ki gelecek onda bir sorun yok. Gelecek gelmeyecek diye kendimizi parçalayacak bir durum da yok. Gayet düzgün çalışan bir telefon.

kizmayantepe

Üye
Bana telefonla döndüler arkadaşım, açık açık konuştular. Bu update ile ilgili net bir tarih veremediklerini, çünkü Samsung tarafından bu tarihin açıklanmadığını söylediler. Tabi ki gelecek onda bir sorun yok. Gelecek gelmeyecek diye kendimizi parçalayacak bir durum da yok. Gayet düzgün çalışan bir telefon.
8500 için Bada 1.2 avrupaya geldi deniyor.Ama yabancı forumlarda da avrupada 8500 ına kies yoluyla bada 1.2 yüklediğinden bahseden yok görebildiğim kadarı ile.İngilizcesi iyi olan arkadaşlar yabancı forumlara bakıp bizi bilgilendirebilirler.Anlayabildiğim kadarı ile onlardada bizdeki gibi geldi gelecek geyiği dönüyor.Samsung bu konularda çok sabıkalı bir firma.Çıkartığı bir telefona daha bir üst versiyon yazılım çıkardığını görmedim.Galaxy 7500 ım vardı.Aynı şeyleri o telefondada yaşamıştım.Umarım yanılıyorumdur.Muhtelemelen bada 1.2 yüklü 8530 sahipleride bada 2.0 çıktığında aynı sorunları yaşayacaklardır. O yüzden resmi firmwareleri çokta beklemeye gerek yok diye düşünüyorum.

xxvolkan

xxvolkan

Üye
İyi de arkadaşım diğer ülkelerde 1.2 var da bir tek bizde mi olmayacakmış? Bana pek mantıklı gelmedi. Bazı arkadaşlar da geleceğini söylüyor ki bazı ülkelerde 1.2 çıkınca Türkiyeye gelmesi hakkındaki görüşler daha mantıklı diye düşünüyorum.

ben onların yalancısıyım inşallah çıkar benimde telefonum var sonuçta çıkmasını tabi ki isterim

kizmayantepe

Üye
ben onların yalancısıyım inşallah çıkar benimde telefonum var sonuçta çıkmasını tabi ki isterim
Bende aynı durumdayım.Benimde 8500 var.Bunu yazmamadaki sebep umut kırmak değilde eğer bada 1.2 çok arzu ediliyorsa forumda anlatıldığı şekliyle kurulsun boşuna beklenmesin diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt