Hürriyet Gazetesi'nden Çok Vahim Bir Hata!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi

Hürriyet, Spor ilavesinin 8 Nisan 2008 tarihli sayısında büyük bir hata yaptı. Gazetenin bazı bölgelere giden baskılarında Türkiye’nin bir bölümünü göstermeyen Google’dan alınan haritaya yer verildi.

Hata, baskıya girdikten bir süre sonra fark edilerek hemen düzeltildi. Hürriyet Gazetesi hatanın düzeltilmesinden sonra " Bugüne kadar hatalı haritalar konusundaki hassasiyeti bilinen ve yaptığı yayınlarla haritaların düzeltilmesini sağlayan Hürriyet Gazetesi olarak okurlarımızdan özür dileriz. Bizi telefon, faks ve internet yoluyla uyaran okurlarımıza da gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz." şeklinde okurlarından özür diledi.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Bilerek Yapılmış Simdiden Bu Sekilde Calışmalarla Vatandaşları Hazırlamaya Calışıyorlar Siyonistlerin Güdümündeki Medyadan Ancak Bu Sekilde Bir Davranış Beklenir. İçimizde Böyleleri Varken Düşmana Gerek Yok.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bilerek Yapılmış Simdiden Bu Sekilde Calışmalarla Vatandaşları Hazırlamaya Calışıyorlar Siyonistlerin Güdümündeki Medyadan Ancak Bu Sekilde Bir Davranış Beklenir. İçimizde Böyleleri Varken Düşmana Gerek Yok.
haklısın

POWER

POWER

Üye
Ben hattalı basıldığına inanmıyorum.Yavaş yavaş yapılan bir oyun bu...

omayra

Üye
Hata olduğunu düşünmüyorum! Böyle hata yapılmaz. Pekçok kişinin elinden geçip defalarca kontrol ediliyor yazılar, fotoğraflar. Arkadaşlarıma katılıyorum, bilinçli yapılan duyarsızlaştırma politikasının bir ürünü!

safakk

safakk

Üye
ya mümkün mü hatalı basılması hadi diyelim hatalı sarı kısımlar niye silik değil yada tamam yine hatalı neden Türkiyenin doğusu bilerek mi çıkartmıyo alet Türkiye haritasının güney doğusunu :@ kasıtlı yapılan bişi :@:@:@:@

cllgr

cllgr

Üye
bencede bilerek yapılıyor bu tür şeyler.akılları sıra halkımızı alışdırmaya çalışıyorlar.:@

dreamnoble

dreamnoble

Üye

Bende sana katılıyorum.Bilmiyorum sonumuz ne olacak,bugün baskı üzerinde yarın...????

mservank

mservank

Üye
Bence de bilerek yapılmış .Görünmemesi mümkün değil .

Altun.

Altun.

Üye
googlemaps dan almışlar demekki googlemaps bu iekilde ayalamış onlarda öyle düşünyrlar sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...