Hulk'un aklı La Liga'da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hulk'un aklı La Liga'da
Portekiz temsilcisi Porto'nun yıldız golcüsü Hulk, önümüzdeki yıllarda La Liga'da oynamak istediğini söyledi. Özellikle Radamel Falcao ile iyi bir ikili olan ve büyük bir başarı yakalayan Porto'nun Brezilyalı ismi Hulk, eski partneri gibi La Liga'ya gitmek istiyor. Ancak Hulk'un hedefi Real Madrid veya Barcelona'da oynamak.

2008 yılında Tokyo Verde'den transfer olan ve kısa sürede kalitesini konuşturan Hulk, tartışmasız her takımın kadrosunda görmek isteyeceği türden bir forvet. Özellikle duran toplardaki etkili vuruşlarıyla dikkat çeken genç golcü, hayalindeki takımların İspanyol devleri Real Madrid ve Barcelona olduğunu açıkladı.

25 yaşındaki Hulk, A Bola'ya yaptığı açıklamada, ''Daha önce Porto ve Atletico Madrid'i izleme şansım olmuş ve o dönemde Porto bana teklif yapınca düşünmeden kabul etmiştim. Şimdi daha iyi bir takımda ve daha büyük bir ligde oynamak istiyorum. Ancak Falcao gibi A. Madrid'e gitmek istemiyorum. Amacım şampiyonluğa oynayan bir takımda forma giymek.'' diyerek Atletico Madrid gibi takımlara kapısının kapalı olduğunu söyledi.

Kupalar kazanmak istediğini söyleyen Brezilyalı Hulk, ''Kim Barnebeu veya Nou Camp'ta dünyanın en iyileriyle beraber oynamak istemez ki? Tabi ki bu iki ekip benimde hayallerimi süslüyor.'' dedi.

Hulk'un bu açıklamalarına rağmen, başarılı golcünün Premier Lig'e yolcu olması bekleniyor. İddialara göre en güçlü aday ise Londra temsilcisi Chelsea olarak görünüyor. kaynak . goal

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hulk olağanüstü bir oyuncu .
Dünyanın her takımın da banko oynar ...

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Barçada sağ veya sol kanatta müthiş oynar hemen de adapte olabilir. Barça içinde harika olur pedro'danda iyi afellay'dan da iyi adriano'danda iyi

SHS

SHS

Üye

hem teknik hem atletik komple bi oyuncu :oke:
fm oynarken bile ilk almaya çalıştığım oyuncu oluyor, süper yetenek :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Adam da inanılmaz da bir vücut var ..:ehe
Sarssan da , yıkılmıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...