hukuk-burs-istanbul?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Boschnak_TR

Üye
    Konu Sahibi
hukuk-burs-istanbul?
başlıktan anlayacağınız gibi istanbul üniversitesi hukuk fakültesini kazandım. Her öğrenci gibi burs arıyorum.Elimden geldikçe araştırıyorum ama eksik kalan yerler için fikrinizi alayım dedim.
-istanbul üniversitesi
-hukuk fakültesi
-balıkesir
-başarı sıram 4.590
sizce yukarıdaki 4'lü beni hangi kurumlara yönlendirmeli
yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
(Üst sınıftan okuyanlar varsa ; 1.sene kitapları için pazarlık yapabilirim:p)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben Marmara Hukukta okurken kredi haricinde, burs anlamında İBB'den burs almıştım. 2.sınıfta başvurdum verdiler. 3 ve 4. sınıfta ise vermediler. Benim gibi birisine burs vererek hata yaptıklarını anlamış olsalar gerek :D

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nden burs almıştım. Oraya başvurabilirsin. Herhangi bir şeyi dayatmazlar ama istersen faal olarak görev de alabilirsin. Ben gençlik kollarında aktiftim zamanında... Hey gidi günler :ehe

Ayrıca memleketinden tanıdık falan varsa "X ilçesi yardımlaşma derneği" gibi derneklere başvurabilirsin.
Başarı çok anlam ifade etmez. Sen tanıdık bulmaya bak.

Bunlar haricinde burstan ziyade sponsor bulsan iyi olur. Mesela Bioxin'in sponsorluğu olabilir. Zira saçların dökülecek:D
Göz bozuklukları için bir lens firması, reflü hastalığı için de bir il/aç firması fena olmaz. :ehe
Allah kurtarsın; biz çıktık, darısı başına. :ehe

Boschnak_TR

Üye
    Konu Sahibi
hmm moral için çok sağol praetor :). part time bile çalışmaya razıyım. çydd ye bi bakmam lazım. Memleketle tek alakam erdeğe gidip denize girmek :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Part - time çalışacaksan 1. ve 2. sınıf idealdir.
Çeşitli ajanslara başvurabilirsin. Hem eğlenir hem de fena olmayan paralar kazanabilirsin. :) Hala duruyor mudur bilemem ama ben Krea ajansa kayıtlı çalışmıştım ve memnundum... Sadece yazları gitmiştim gerçi :hmmm

Ama 3. ve 4. sınıfta sezonda çalışamazsın :) Tabii okulu "sallamak" istemiyorsan. Ama dikkat et, sen onu sallarsan o seni fena sallar :D
3. sınıfın yazını değerlendirebilirsin.
4. sınıfın yazında da gez toz... Hayat öncesi son tur... :)

Boschnak_TR

Üye
    Konu Sahibi
evet duymustum hukuk okurken tatillerden zevk almaya bakın cunku son tatillerini diyorlar:D bu arada iş bulacağım tabiki ama burs daha iyi olurdu. başvurdum bi kaç yere ama

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Umarım kazanırsın :)
Temiz para :eller:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...