hugo sms cleaner

Sponsorlu Bağlantılar

ömür1978

ömür1978

Üye
    Konu Sahibi
hugo sms cleaner
turkcell hattımdan kısa mesaj geldiğinde; telefonum başka numaralara multimedya mesajı gönderiyor 3-5 dakika sonra turkcellden başka bir mesaj geliyor
((değerli müşterimiz , cihazınızda farklı numaralara sürekli sms gönderen yazılım tespit edilmiştirgüvenliğiniz için linki tıklayarakprogramı yurt içinden ücretsiz olarak turkcellwap ayarları ile yükleyebilirsiniz... wap.turkcell-im.turkcell.com.tr/dsb/vm/HugoSmsClean.asp.. adresini veriyor bu adrese gittiğimde malumunuz turkcell acımıyor geçirmeye başlıyor tabi sayfa açarsa... böyle bir sorunu olan ve kurtulan varsa lütfen yardım atsin

• Beğen
Tepkiler: haydo12345

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Baktım o linki ama öyle bir sayfa olmadığını gösteriyor. Müşteri hizmetlerini aramanı tavsiye ederim.

Lockman123

Üye
evet arkadaşlar ben telefonun gereksiz yere bayağı mesaj atmasından dolayı cok kontör kaybettim ...

bu mesaj geldi ve indirdimde ayrıca indirirken kontör hiç gitmedi...ve telefonumda düzeldi

sizde deneyin yararını göreceksiniz

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Arkadaşlar programı buraya ekliyorum. Öyle bir sorununuz varsa indirip yükleyerek çözebilirsinız.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mehmetölmez ve Le4deR

loweyou38

Üye
zdh

--------------- Ekleme ---------------

turkcell hattımdan kısa mesaj geldiğinde; telefonum başka numaralara multimedya mesajı gönderiyor 3-5 dakika sonra turkcellden başka bir mesaj geliyor
((değerli müşterimiz , cihazınızda farklı numaralara sürekli sms gönderen yazılım tespit edilmiştirgüvenliğiniz için linki tıklayarakprogramı yurt içinden ücretsiz olarak turkcellwap ayarları ile yükleyebilirsiniz... wap.turkcell-im.turkcell.com.tr/dsb/vm/HugoSmsClean.asp.. adresini veriyor bu adrese gittiğimde malumunuz turkcell acımıyor geçirmeye başlıyor tabi sayfa açarsa... böyle bir sorunu olan ve kurtulan varsa lütfen yardım atsin
aynısı bende ldu

ilo53

ilo53

Üye
nasıl duzeltınız o programında yukledım olmadı bır turlu

bondakal

Üye
sagol dostum buyuk bir dertten kurtardin beni 15 gundur kontor yuklemiyordum

malentome

Üye
Arkadaşlar programı buraya ekliyorum. Öyle bir sorununuz varsa indirip yükleyerek çözebilirsinız.

Bu programı symbian bölümünde de ilgili yerde başlık açarak koyabilir misin Karahasan.
(Ben kopyala yapıştır gibi yapmak istemedim)

mesut10103

Üye
kara hasan sağol aga idirdm insallah olur coksağol tekrardan

gorkemm1998

Üye
ya benim tel 6630 yükleyici açılmıyor:S