Uygulama hücreseli wi-fi bağlantısı olarak gösterme

Sponsorlu Bağlantılar

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
    Konu Sahibi
hücreseli wi-fi bağlantısı olarak gösterme
arkadaşlar blitz brigade diye bi oyun oynayacağım ama galiba multi için sürekli wi-fi istiyor ve hücresel açık da olsa no connection hatası veriyor.acaba hücreseli wi-fi gibi gösteren bildiğiniz bi uygulama var mı? çünkü çevremde çok sık kullandığım bi wi-fi bağlantısı mevcut değil,işlerimi hücreselden görüyorum.

007wolverine

007wolverine

Üye
Xposed yükleyip fake wifi connection uygulamasıyla halledebilirsin.

Karavelaa

Üye
arkadaşlar blitz brigade diye bi oyun oynayacağım ama galiba multi için sürekli wi-fi istiyor ve hücresel açık da olsa no connection hatası veriyor.acaba hücreseli wi-fi gibi gösteren bildiğiniz bi uygulama var mı? çünkü çevremde çok sık kullandığım bi wi-fi bağlantısı mevcut değil,işlerimi hücreselden görüyorum.
Bildiğim kadarı ile kabul etmesi gerekiyor. Başka bir sorun olmasın.

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
    Konu Sahibi
Xposed yükleyip fake wifi connection uygulamasıyla halledebilirsin.
bu xposed root gerektiriyordu galiba yanılmıyorsam.o konularda çok iyi değilim şu an için maalesef.telefonun garantisinin bitmesine ayak sürüyorum:)root gerektirmeyen bi yöntem var mıdır bildiğiniz?
Bildiğim kadarı ile kabul etmesi gerekiyor. Başka bir sorun olmasın.
olabilir ama bulamadım bi türlü ayarını.oynayamıyorum şu an.

007wolverine

007wolverine

Üye
bu xposed root gerektiriyordu galiba yanılmıyorsam.o konularda çok iyi değilim şu an için maalesef.telefonun garantisinin bitmesine ayak sürüyorum:)root gerektirmeyen bi yöntem var mıdır bildiğiniz?

olabilir ama bulamadım bi türlü ayarını.oynayamıyorum şu an.
Xpised root istiyor evet.mesela mcpe için blok launcher diye bir uygulama var onun sayesinde multi oynanıyordu .böyle bir uygulama var mı diye araştırabilirsin.

Üst Alt