Tavsiye hücresel veri çok yavaş

Sponsorlu Bağlantılar

carew89

carew89

Üye
    Konu Sahibi
hücresel veri çok yavaş
bugün internet paketi yaptırdım arkadaşlar (turkcell), ve hiç olmadığı kadar yavaş ? böyle olmamıştı hiç , mağazadan uygulama bile indiremiyorum . sorun neden olabilir, daha önce yoktu çünkü boyle bir şey.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Dostum muhtemelen şebekende 3G açık değil. Tukcel kullanıyorsun sanırım 3G yazarak 2323 'e mesaj gönder. Veya Türkcell online işlemlerden de yapabilirsin. Birde telefonunda ayarlar+Şebeke den en yüksek bağlantı hızını 3G seç.

dakamon

dakamon

Üye
2g de acayip yavaş arkadaşlar bu normal mi acaba? Yani başka marka telefonlarda 2g de durumlar nasıl? Ben 2g de 820 den hiç ama hiç verim alamıyorum dakikalarca bekletiyor uyuz ediyor. 3 g de çok şarj yiyor bi anda su gibi içiyor. Acaba telefonda optimizasyon sorunları mı var?

jepaq

Üye
vodafone kullanıyorum. 2g'de forumlarda veya bing haberler, hurriyet okurları gibi uygulamalarda sorun yok.. ama video izlersem veya internet radyosu dinlersem 3g açmam gerekiyor elbette.

m542tf

m542tf

Üye
Vodafone 3g

2g de forum ve mobil haber sitelerinde sorun yok

turbocore

turbocore

Üye
Vodafone 3g

2g de forum ve mobil haber sitelerinde sorun yok
Bende yeni vodafone gectim 3g hizi aveaya gore kat kat hizli geldi ama dikkat et speddtests veya herhangi bi hiz testi cok veri tuketiyor surekli yapma Bence :-)

dakamon

dakamon

Üye
Ben aveadan bide telefondan verim alamıyorum bence optimizasyon sorunları var 3g açık h işareti çıkıyor ama ona rağmen bazen neredeyse internet yok denecek gibi oluyor bekle bekle gelmiyor bir şey hücresel veriyi Bi aç kapa yapıyorum kendine geliyor. Buda yazılımsal eksiklik var diye düşünüyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
Ve bu mesajı yazarken yine böyle oldu :( lanet telefon

hillside058

Üye
Avea da aynı sıkıntı bende de var. Bırakın birşey indirmeyi profil fotoğrafları bile zor görünüyor bazen.

Üst Alt