Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tavsiyehücresel veri çok yavaş
Sponsorlu Bağlantılar
carew89
Üye
Konu Sahibi
hücresel veri çok yavaş
bugün internet paketi yaptırdım arkadaşlar (turkcell), ve hiç olmadığı kadar yavaş ? böyle olmamıştı hiç , mağazadan uygulama bile indiremiyorum . sorun neden olabilir, daha önce yoktu çünkü boyle bir şey.
alasulumurat
Üye
Dostum muhtemelen şebekende 3G açık değil. Tukcel kullanıyorsun sanırım 3G yazarak 2323 'e mesaj gönder. Veya Türkcell online işlemlerden de yapabilirsin. Birde telefonunda ayarlar+Şebeke den en yüksek bağlantı hızını 3G seç.
dakamon
Üye
2g de acayip yavaş arkadaşlar bu normal mi acaba? Yani başka marka telefonlarda 2g de durumlar nasıl? Ben 2g de 820 den hiç ama hiç verim alamıyorum dakikalarca bekletiyor uyuz ediyor. 3 g de çok şarj yiyor bi anda su gibi içiyor. Acaba telefonda optimizasyon sorunları mı var?
jepaq
Üye
vodafone kullanıyorum. 2g'de forumlarda veya bing haberler, hurriyet okurları gibi uygulamalarda sorun yok.. ama video izlersem veya internet radyosu dinlersem 3g açmam gerekiyor elbette.
Bende yeni vodafone gectim 3g hizi aveaya gore kat kat hizli geldi ama dikkat et speddtests veya herhangi bi hiz testi cok veri tuketiyor surekli yapma Bence :-)
dakamon
Üye
Ben aveadan bide telefondan verim alamıyorum bence optimizasyon sorunları var 3g açık h işareti çıkıyor ama ona rağmen bazen neredeyse internet yok denecek gibi oluyor bekle bekle gelmiyor bir şey hücresel veriyi Bi aç kapa yapıyorum kendine geliyor. Buda yazılımsal eksiklik var diye düşünüyorum
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
dakamon
Üye
Ve bu mesajı yazarken yine böyle oldu lanet telefon