HÜcresel Şebeke Mevcut Deil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

demhatozcelik

Üye
    Konu Sahibi
HÜcresel Şebeke Mevcut Deil
Merhaba Nokia N900 da hücresel şebeke mevcut değil uyarısı alıyorum ve arama yapamıyorum. Telefon açılışında pin kodu sorulmadan telefon açılıyor ve iletişim hatası diye uyarı çıkıyor cihazı yeniden başlatmam gerektiğini söylüyor. Her başlangıçta aynı uyarıyı veriyor. Sorun neden kaynaklanıyor.?

oktay2617

Üye
geçmiş olsun,n900'ün kronik hastalığı bu... flash atrmayı dene,umarım çözülür... coğu kişinin düzelmedi bende dahil... istanbulda bi tamirciye gönderdim,bir iki güne tamir sürecinden haberdar ederim,tabi yapabilirlerse...

oktay2617

Üye
tamir edilemedi cihazımm.. parça değişimi yaptılar ama yine hücresel şebeke hatası alınıyormuş...

demhatozcelik

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba
Bende çözüldü ama şimdi yine aynı problem var. son 3 gündür kullanamıyorum. Format nasıl atılır bilmiyorum denedim ama sonuç alamadım. Resimli olarak paşlaşırmısınız arkadaşlar.

grimser

Üye
meegoturkiye sitesinde bu durumla ilgili bi konu vardı, araştırmanı öneririm çünkü düzeltilmişti.

ha, nasıl oluyorda telefon özelliği olan bir telefon bu özelliğini kaybeder bunu gerçekten bende anlamıyorum. Gün gelir bende aynı sorunu yaşarsam telefonu sadece media player olarak kullanıcam.

o_soylemez

Üye
maemonun eski versiyonlarını dene sorun gidiyor bende aynısını yaşadım önce eski sürümünü yüklettim sonrada yeni sürümünü yüklettim şimdi bir sorun yok şebeke hiç gitmiyor saygılar

bud_med

Üye
çogu kişinin başına gelmiştir.. sim kart görmedigi için flashlarken cmt failede veririr ve tlfnda yıldızkare06kare yaparsanız imei görunmez.
kvk ya göturdum 330 tl istediler
sadece işe yarayan yöntem simkart yuvası ile batarya arasına kapak zorlanacak şekilde kagıt bıraknız . bir kaç deneme yapmanız gerekebilir benim gibi. sonra flashlarsanız cmt seccsuflly oldugnu görursunuz.. artık nereye kadar götürürse bizi ..

vuslatsiz

Üye
bud_med kardeş ben de dün akşam senin yöntemle olayı çözdüm. Peki senin tlf hala çalışıyor mu, hiç sorun verdi mi. sen bu yöntemi uygulayalı 1,5 ay geçmiş sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt