Huawei'den wp8 cihazi sizdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Huawei'den wp8 cihazi sizdi

Wp8 platformunun dorduncu ureticisi huaweinin wp8 cihazi merakla beklenirken bu cihaza ait yeni gorseller sizdirildi. 1.2ghz dual core chipsete sahip cihazda 512mb ram kullanilmis. 4" buyuklugunde bir ekrani bulunan bu cihazda 5mp arka kamera 3mp önkamera ve 2000mah batarya kullanilmis.

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
android cihaz yapmaya kalksalar 2gb ram 1 gb ekran kartı 2ghz saat hızlı Arm11 işlemci 4.5" ekran koyarlardı. Yazıklar olsun Microsoft sana.. WP8'i bunların eline düşürdün..

- - - Eklendi - - -

android cihaz yapmaya kalksalar 2gb ram 1 gb ekran kartı 2ghz saat hızlı Arm11 işlemci 4.5" ekran koyarlardı. Yazıklar olsun Microsoft sana.. WP8'i bunların eline düşürdün..

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Bu orta segment olur herhalde

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Yok yav 1.2 ghz dual core ,512 mb ram ile orta segmenti hak eder :) 510da 256 mb ram var da hızını hatırlamıyorum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler Ali Kemal...
Üst orta alt farketmez.
Modellerin çoğalması güzel bir şey.
WP'li telefonlara olan ilginin artması ve sistemin başarı yolunda yükselişi; diğer markaları da WP'ye çekecektir.

Böylece rekabet artacak, fiyatlar düşecek, birbirinden iyi WP telefonlar çıkacak ve WP mağazası gelişecektir.
Sonrasını Google ve Apple düşünsün kara kara :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
Üst orta alt farketmez.
WP'li telefonlara olan ilginin artması ve sistemin başarı yolunda yükselişi; diğer markaları da WP'ye çekecektir.

Böylece rekabet artacak, fiyatlar düşecek, birbirinden iyi WP telefonlar çıkacak ve WP mağazası gelişecektir.

Biz varlığımızı koyar geçeriz
Gerisini dostlar düşünsün ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yok yav 1.2 ghz dual core ,512 mb ram ile orta segmenti hak eder :) 510da 256 mb ram var da hızını hatırlamıyorum

Lumia510 800mhz islemciye sahip.
QUOTE=bulutsuzgece;5415789]Haber için teşekkürler Ali Kemal...
Üst orta alt farketmez.

[/QUOTE]

Ozellikle huaweinin Çin pazarindaki gucunu kullanarak pazar payina rakamsal arti deger kazandirilabilir.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Teşekkürler Ali abi,bu cihaz aynı sony nin xperialarından birine benziyor yahu hele ekranın alt kasanın üstündeki çıkıntısı aynısı :hmmm dava yemezse iyidir.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Üst orta alt farketmez.

Sana katılmamak elde değil,nekadar çok marka ve model bu işletim sistemini kullanırsa okadar rekabet,okadar uygulama vs demektir.ama şahsen ben huawei den daha iddalı bir cihaz beklerdim açıkcası

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...