Haber Huawei'den Büyük Ayıp

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei'den Büyük Ayıp
Huawei mobil başkanı Richard Yu yaptığı açıklamaların ardından insanların rahatsız olmasından dolayı herkesten özür diledi.




Çin merkezli en büyük telefon üreticisi konumunda olan Huawei geçtiğimiz aylarda Mobil Dünya Kongresinde duyurduğu yeni nesil amiral gemisi Huawei P10 ile büyük bir sükse yaratmıştı. Cihazın piyasaya sürülmesinin ardından cihazı satın alan kullanıcılardan gelen geri bildirime göre Huawei P10 ve Huawei P10 Plus model cihazların arasında performans testi uygulamalarının puanlarında çok ciddi farklar vardı.

https://www.maxicep.com/huawei-p10dan-kotu-haber-geldi
Huawei P10'dan kötü haber geldi
Bu konu ile ilgili çok geçmeden Huawei mobil başkanı Richard Yu tarafından bir açıklama gelmişti ve Huawei P10 ve Huawei P10 Plus cihazlarında farklı tedarikçilerden gelen farklı depolama birimleri kullandıklarını kabul etmişti. Bu durum elbette mobil dünyada bir şok etkisi yaratmıştı. Fakat Richard Yu bu duruma karşılık her cihazda yazılımsal olarak çeşitli düzenlemeler yaptıklarını ve bu durumu dengelediklerini söylemişti.



Huawei yazılım mühendisleri bunun çok önemli bir olay olmadığını belirtseler de sonuçta bir firma cihazında söylediği donanım özelliğini cihazın içerisine koymayarak bir nevi tüketiciyi kandırmış oluyor. Bugün ise gelen son açıklamaya göre Huawei mobil başkanı Richard Yu daha önce yapmış olduğu açıklama sebebiyle insanların rahatsız olduğunu ve bu açıklamasından dolayı herkesten özür dilediğini söyledi.

Richard Yu bu durumun bir daha tekrarlanmaması gerektiğini ve ileride yeni çıkaracakları amiral gemisi modellerinde bir daha böyle bir durum yaşanmaması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerinin sözünü verdi. Şuan için depolama hızı düşük olan Huawei P10 ve Huawei P10 Plus için herhangi bir hediye veya geri çağırma ile ilgili bir bilgi mevcut değil.Huawei, P10 ve P10 Plus Modellerinde Farklı Depolama Birimleri Kullandığını Kabul Etti
 
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Huawei yolunda çok emin adımlarla ilerlerken, bu haber hiç iyi olmadı. Sanırım bu cihazları alanlara tazminat hakkı da doğacaktır.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Böyle bir açıklamayı nasıl yapar :hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt