Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Huawei
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keremec
Üye
Konu Sahibi
Huawei
Arkadaşlar konu gereksiz olabilir ama Huawei çin malı cep telefonlarının alt başlığı olabilir (trident gibi) çünkü vodafone
ve turkcell telefonlarını o markaya yaptırıyorlar.
FolloFush
Üye
Sen Huawei'ye Çin Malı Diyip Ezikliyorsunda Huawei Birçok Rakip Telefonlarına Göre Fiyatı Çok Ucuzdan Veriyor Telefonları Hem Performans Kralı Hemde Fiyat Kralı Samsungun Ideos X5 Özelliklerindeki Telefonunu Android İşlemcili Almaya Çalış 600-700 Tl'den Aşağı Alamassın Ideos X5 İse 550 Tl 500 Tl Civarında Çin Malı Falan Ama Nokia Gibi Maşallah Taş Gibi Taş Hiçbirşey Olmuyor Telefonlarına.
Arkadaşlar konu gereksiz olabilir ama Huawei çin malı cep telefonlarının alt başlığı olabilir (trident gibi) çünkü vodafone
ve turkcell telefonlarını o markaya yaptırıyorlar.
Arkadaşım boş konuşma , çin malı diye dalga geçtiğin telefon markası , diğer markaları çok rahat ezip geçer , huawei ideos x5 var elimde , 600 liraya almıştım , o dönemde Htc 1 milyarın üstündeydi ve x5'in , htcden hiç aşağı kalır yanı yok . .
keremec
Üye
Konu Sahibi
Işte sizin önyargınız
konu başlığında aşağılanmış telefonlar demiyor.
çin malı telefon deniyor. önemli bir telefon markası olduğu için hiç değilse çin malı telefonlarda olsun dedim.
(genel htc sony ericcion un yanına koncak değil dimi)
oyuzden düşünüp cevap yazınız.
yavuzbey07
Üye
huawei iyi markadır.
ben teli 499 dan aldım keşke 1tl daha verip ideos x5 alsaydım