najanaja
Üye
Huawei u9200 rom yükleyemiyorum
Arkadaşlar şu an telde b213 sürümü var. aslında b103 tü rom yükliycem diye recovery modda wipe yapıp temizledim herşeyi nasıl olduysa teli açınca şu anda b213 var online yazılım güncellemeye bakayım bi dedim b219 var dedi indirdim ama yükleme esnasında recovery de (e:error in /sdcard/update.zip) bu hatayı verip yüklemiyo aslında benim asıl yüklemek istediğim b336 buda orjinal rom. romu hafıza kartına attım dload klasörüne ayarlardan depolama yazılım yükseltmeye girdim yazılım yüklemeye tıklıyorum kapanıp recovery moda giriyor bu seferde (e: invalid command argument) bu hatayı veriyor alttaki videoda nasıl yapılacağı anlatılmış huawei nin sitesinde herşeyi aynen yapıyorum ama olmuyor. tel rootlu orjinal recovery i yükledim rom app uzantılı ben bu romu nasıl yükleyebilirim yardımcı olursanız sewinirim.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
neyse ben zaten custom rom sevmiyorum htc ye çok yüklemiştim hep bi taraflarında illaki sorun oluyo sıfır sorunsuz bi custom rom görmemiştim o zaman. artı sayın adminler ben sorunumu çözdüm dün gece nihayet yeni romuma kavuştum