Huawei u9200 rom yükleyemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Huawei u9200 rom yükleyemiyorum
Arkadaşlar şu an telde b213 sürümü var. aslında b103 tü rom yükliycem diye recovery modda wipe yapıp temizledim herşeyi nasıl olduysa teli açınca şu anda b213 var online yazılım güncellemeye bakayım bi dedim b219 var dedi indirdim ama yükleme esnasında recovery de (e:error in /sdcard/update.zip) bu hatayı verip yüklemiyo aslında benim asıl yüklemek istediğim b336 buda orjinal rom. romu hafıza kartına attım dload klasörüne ayarlardan depolama yazılım yükseltmeye girdim yazılım yüklemeye tıklıyorum kapanıp recovery moda giriyor bu seferde (e: invalid command argument) bu hatayı veriyor alttaki videoda nasıl yapılacağı anlatılmış huawei nin sitesinde herşeyi aynen yapıyorum ama olmuyor. tel rootlu orjinal recovery i yükledim rom app uzantılı ben bu romu nasıl yükleyebilirim yardımcı olursanız sewinirim.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

tolstox

tolstox

Üye
tavsiye ederim

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
tavsiye ederim
walla kardeş ilgin için saolasın da ben rom yükleyemiyom demişim sen bana rom öneriyosun :) neyse ben zaten custom rom sevmiyorum htc ye çok yüklemiştim hep bi taraflarında illaki sorun oluyo sıfır sorunsuz bi custom rom görmemiştim o zaman. artı sayın adminler ben sorunumu çözdüm dün gece nihayet yeni romuma kavuştum :) konuyu silebilirsiniz. :locked:

eskucame

Üye
kardeş konuyu silmemenizi rica edicem çünkü bu durumdan muzdarip olan başka arkadaşlar olabilir.eğer E:invalid command argüment şeklinde bir hata alıyorsanız sd karta hiç bi programla uğraşmadan orjinal stock rom dosyasını atın.yalnız dosyanın içine göz atın sistem.img olması lazım.sonra tekrar açmayı deneyin umarım işe yarar.ben kendi çabalarımla öyle çözdüm.inşallah sizin de öyledir.

taha

taha

Üye
Nasıl çözdüğünü anlatsaydın
Bende B 106 versiyonu yüklü ama Türkçe B105 stock rom yüklenmiyor.
Çince stock romları da denedim olumsuz.
Telefon G610-U30 B106 sürümü
İki cıhazda dload/update.app formatında olduğu için belki yöntemin bunda da olur

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
valla ne yalan sölim hiç hatırlamıyom ki ta şubat ayında açmışım konuyu artı huawei yok artık zaten sony e geçtim kafam rahat :) hiç roota da gerek yok roma da gerek yok yazılım desteği çok iyi sony nin.

taha

taha

Üye
İnşallah hatırlarsın adminlerin yardımı falan bahsetmişsin yazışmaların pm'lerde olabilirmi

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
sen yanlış okudun heralde kardeşim ben adminlerin yardımından falan bahsetmemişim hiç. valla o kadar ay geçmiş inanki hatırlamam imkansız ama google da e: invalid command argument bu hata üzerine baya araştırdım o şekilde buldum sanırım sitenin birinden ama nerden nasıl oldu bilmiyorum valla :) kusura bakma, ama bence hatanı google a yaz illaki bulunuyo çözüm özellikle yabancı sitelere bak.
Nextman le sohbetimiz oldu bu konuda ama bi çözüme ulaşamamıştık.

Üst Alt