Huawei U8230 güncelleme yaparken hata verdi tel açılmıyor acil yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xfxf

Üye
    Konu Sahibi
Huawei U8230 güncelleme yaparken hata verdi tel açılmıyor acil yardım...
merhaba, Huawei U8230 telefonu açma tuşuna basıyorum ekran siyah beyaz oluyor yada sadece ışığı yanıyor... recoverymod açılmıyor. güç düğmesi + ses kısma + no tuşlarına basıncada ayanı şekilde oluyor nasıl açabilirim teknik servis cevap vermiyor.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
nerden güncelleme yaptın

xfxf

Üye
    Konu Sahibi
slm ttnetten indirdim dload dosyasını sd karda attım ayarlardan sd kart güncelleme kısmından güncelle dedim yükleme ekranında braz ilerledikten sonra telefon dondu kaldı nasıl hayata döndürebilirim yardım edebilirmisiniz programla yada başka birşeyle öyle bir program varmıdır acaba.........lütfen yardım edin

----------Eklendi @ 08:07:01 ---------- Yazıldı @ 07:49:26 ----------

bana yardım edecek kimse yomu...yarsımlarınızı bekliyorum acilllll

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
yasal bi programla yaptıysan servise git ama odinle yaptıysan başka yöntem var ama anlatması uzun

xfxf

Üye
    Konu Sahibi
anlatabilirmisin o yöntemi

----------Eklendi @ 16:45:05 ---------- Yazıldı @ 16:36:57 ----------

hayalet rom yüklemiştim ondan önce sorunları vardı orjinal roma dönmeye çalıştım... yardım etmeyecekmisin

xfxf

Üye
    Konu Sahibi
yokmu çözüm bulacak kimse

xfxf

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş anlatırmısın o yöntemi ayrıtılı bir şekilde yada bana o yöntemi anlatan bir link gönderirmisin

hapymyday

Üye
yasal bi programla yaptıysan servise git ama odinle yaptıysan başka yöntem var ama anlatması uzun

arkadaşım benimde telefon güncelleme yaparken kapandı hiç açılmıyor bildiginiz bir yöntem varsa yazarsanız memnun olurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt