Huawei P9 akıllı telefonun AnTuTu puanı geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Huawei P9 akıllı telefonun AnTuTu puanı geldi
Huawei P9 akıllı telefon 6 Nisan tarihinde düzenlenecek olan etkinlikle resmi olarak duyurulacak…



Nisan ayı ile birlikte yeni duyurular da akıllı telefon pazarı için gelmeye hazırlanıyor. Duyuru gerçekleştirecek olan firmalardan bir tanesi de Huawei olacak ve geçtiğimiz 2015 senesini satış rakamları ile Samsung ve Apple’ın ardından üçüncü sırada pazarda yer almıştı.




Huawei’nin duyurusu 6 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek. Bu etkinlikte firmanın yeni nesil amiral gemisi Huawei P9’u gün yüzüne çıkarması beklenirken, ayrıca bu cihazın farklı versiyonlarının da aynı etkinlikte tanıtılacağı ifade ediliyor.

Huawei’nin duyurusuna az bir zaman kala tanıtılacak olan cihazlar hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de Huawei P9, AnTuTu’da ortaya çıktı. Akıllı telefonun teknik özellikleri ve ayrıca AnTuTu puanı da geldi.

Yeni akıllı telefonun özelliklerine bakacak olursak eğer, ekran çözünürlüğü 1920×1080 piksel Full HD olarak görünmekte. Ekran büyüklüğü yer almasa da daha önce gelen bilgiler cihazın 5.2″ büyüklüğünde ekran ile sunulacağı şeklinde.

4GB sistem belleği içeren Huawei P9 akıllı telefonun dahili veri kapasitesi de 64GB olarak yer alıyor. Yonga seti ise Huawei tarafından geliştirilen Kirin 955 olmakta.

Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefonun arkasında 13MP kamera yer alırken, ön kamera da 5MP olarak geliyor. Ancak ortaya çıkan görüntü ve bilgilerin cihazın çift arka kamera ile geleceğini gösteriyor ve büyük ihtimalle iki 13MP arkada yer alabilir.

AnTuTu skoruna baktığımızda ise Huawei P9’un 96.043 puan aldığı görülüyor. Samsung Galaxy S7 ve LG G5’in ise 130.000 seviyesinde olduğunu belirtelim.



Huawei P9 akıllı telefonun AnTuTu puanı geldi - MaxiCep
 


Üst Alt