Huawei P20 Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei P20 Root Atma ve TWRP Yükleme
Huawei'nin geçtiğimiz yıl duyurduğu amiral gemisi modellerinden bir tanesi olan P20 sahip olduğu çift arka kamerası ile abisi P20 Pro kadar iyi olmasa da diğer birçok rakibine kıyasla çok daha iyi fotoğraflar çekebiliyordu. Kamera konusunda her zaman iddialı olan Çinli şirket bu cihazında da iddiasını kanıtlar nitelikte özellikler sunmuştu. Şuanda ülkemizde 4000 Türk Lirası civarında satışta olan Huawei P20 sunduğu üst düzey özellikler ile kullanıcıları memnun etmeyi başarıyor.

Bu yazımda sizlere Huawei P20 root atma ve Huawei P20 twrp yükleme işlemleri hakkında kısaca bilgi vereceğim. Öncelikle Huawei P20 bootloader kilidi açık olması gerekmektedir. Aksi halde bu işlemleri cihazınız üzerinde yapamazsınız. Cihazınızda bulunan bütün dosyaların yedeğini almayı unutmayın. Ayrıca işlemlerin ardından telefonda meydana gelebilecek herhangi bir sorundan ben veya maxicep.com sorumlu değildir.

Huawei P20 TWRP Yükleme

İlk olarak BURAYA girin ve adb driver dosyalarınızı bilgisayarınıza yükleyin. Sonrasında telefonunuzun driver dosyalarının bilgisayarınızda yüklü olduğundan emin olun. tıklayarak P20 twrp dosyasını bilgisayarınıza indirin ve adını recovery.img olacak şekilde değiştirerek adb driver klasörü içerisine atın. Ardından telefonu tamamen kapatın. Ses kısma + güç butonlarına basılı tutarak fastboot moduna girin ve telefon bu modda iken kablo ile bilgisayara bağlayın. Adb driver klasörü içerisinde cmd ( komut yöneticisi ) aracını çalıştırın. İlk olarak fastboot devices kodunu yazın. Bu sayede telefonun bilgisayar tarafından tanınıp tanınmadığını görebilirsiniz. Ardından
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img
komutunu yazın. Bu sayede P20 twrp yükleme işlemi başarıyla sonlanacaktır.

Huawei P20 Root Atma

Şimdi sıra geldi Huawei P20 root dosyasını indirmeye. tıklayarak magisk dosyasını indirin ve telefonunuzun hafızasına direkt olarak atın. Telefon kapalıyken ses açma + güç butonlarına basılı tutarak twrp menüsünü açın. Menüde yer alan Install ( Yükle ) kısmına gelerek magisk dosyasını bulun ve seçin. Birkaç saniyelik yükleme işleminin ardından kurulum bitecektir. Telefonu yeniden başlatın. P20 root işleminin başarılı olup olmadığını kontrol etmek için Google Play üzerinden root check benzeri uygulamalar indirebilir ve kontrol edebilirsiniz.
 


Üst Alt