Huawei P10'un fabrikasyon sürecinden görseller geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Huawei P10'un fabrikasyon sürecinden görseller geldi
Huawei, çok yakında yeni bazı akıllı telefon modelleri sunma hazırlıklarında ve bunların başında da firmanın yeni amiral gemisi Huawei P10 geliyor. Büyük ihtimalle Huawei P10, Şubat ayı sonunda İspanya, Barcelona'da düzenlenecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyurulacak. Ayrıca aynı etkinlikte Huawei P10 Plus olarak amiral gemisinin daha büyük versiyonunun da duyurulabileceğini söyleyelim.



Huawei P10'un görselleri gelmeye devam ediyor ve dün de yeni bazı görseller gün yüzüne çıkmıştı. Baktığımızda iki yanı kavisli ekran, önde fiziksel Home tuşu ve bu tuşa entegre parmak izi tarayıcısı, arkada da Leica imzalı çift kamera tasarımı dikkat çekiyor.
Şimdi de cihazın fabrika sürecinden bazı görseller geldi. Bu görsellerde akıllı telefonun iç parçalarından bazıları görülebiliyor.

Cihazın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, Huawei P10, 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içerecek. Cihazın yonga seti ise sekiz çekirdekli işlemci ve ARM Mali-G71 grafik işlemci içeren HiSilicon Kirin 960 yonga setinden güç alacak. Ayrıca Huawei P10 Plus'ın da 5.5" 2560x1440 piksel Quad HD ekran içereceği ifade edilmekte. Bu akıllı telefonda da aynı yonga seti yer alacak.



Huawei P10'un arkasında çift arka kamera bulunacak ve bu kamera da Huawei P9 gibi Leica ve Huawei işbirliğinden gelecek
 
lazye

lazye

Üye
:tşk:
 


Üst Alt