Huawei P10 akıllı telefonun yeni görselleri ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Huawei P10 akıllı telefonun yeni görselleri ortaya çıktı
Geçtiğimiz sene oldukça başarılı bir sene geçiren Huawei, yeni sene için de kolları çoktan sınamış durumda. Firma özellikle geçtiğimiz sene sonunda sunduğu Mate 9 serisi ile dikkatleri üzerine çekerken, alt markası üzerinden gelen Honor Magic de tasarımı ile ilgi odağı oldu.
Bu sene de firmadan yeni duyurular gelmeye devam edecek ve en önemlisi ise firmanın yeni amiral gemisi Huawei P10 olacak. Bu yeni akıllı telefonun 26 Şubat tarihinde MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi içerisinde düzenlenecek olan etkinlikte resmi olarak duyurulması bekleniyor. Ayrıca Huawei P10 Plus olarak daha büyük ekranlı bir model de gün yüzüne çıkabilir.

Duyuru tarihi yaklaştıkça Huawei P10 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor ve şimdi de Çin üzerinden Huawei P10'un yeni üç render görseli ortaya çıktı. Baktığımızda akıllı telefonun önünde fiziksel Home butonu bulunuyor ve bu buton ayrıca parmak izi tarayıcısını da barındırıyor. Daha önceki görsellerde hem önce Home tuşu bulunuyordu, hem de arkada parmak izi tarayıcısı vardı.
Görseller üzerinden gelen bilgilere bakacak olursak eğer, Huawei P10, iki yanı kavisli dokunmatik ekran içerecek ve ayrıca daha ince yapıda çerçeve tasarımına sahip olacak. Ayrıca Huawei P9'da olduğu gibi yine Leica işbirliği ile gelen çift kamera yeni akıllı telefonun arkasında yer alıyor. Yine Dual LED flaş ve AF Laser kameranın yanında konumlandırılmış.

Huawei P10 akıllı telefonun yeni görselleri ortaya çıktı
 


Üst Alt