Huawei P Smart Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei P Smart Root Atma ve TWRP Yükleme
Huawei'nin 2017 yılının aralık ayında duyurduğu Kirin 659 işlemciye sahip orta seviye akıllı telefonu P Smart sahiip olduğu mütevazi donanımını uygun fiyat etiketiyle birleştirerek kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Ülkemizde de şuanda 1200 Türk Lirası civarında bir fiyat etiketi ile satılan Huawei P Smart modeli her ne kadar eskimeye başlayan bir model gibi görünse de günlük işlerde halen birçok kullanıcının ihtiyacına yanıt verebilecek bir performans sunacaktır.

Bu konuda sizlere P Smart root atma ve P Smart twrp yükleme işlemleri hakkında kısaca bilgiler vereceğim. Bu işlemlerin ardından telefonunuzun garanti kapsamı dışına çıkacağını unutmamanız gerekiyor. Ayrıca işlemlerin ardından telefonunuzda meydana gelebilecek herhangi bir donanımsal veya yazılımsal sorundan ben veya maxicep.com sorumlu değildir. İlk olarak telefonunuzdaki dosyaların yedeğini almayı unutmayın.

Huawei P Smart TWRP Yükleme

Eğer P Smart bootloader kilidi açık değilse bu işlemleri yapamazsınız. Öncelikle kilidin açık olduğundan emin olun. Sonrasında BURAYA tıklayarak adb driver dosyalarını bilgisayarınıza indirin ve yükleyin. P Smart twrp dosyasını tıklayarak indirin ve adb klasörünün içerisine atın. Dosya adını recovery.img olacak şekilde değiştirin. Ardından telefonu tamamen kapatın ve ses kısma + güç tuşlarına basılı tutarak telefonu fastboot modunda iken bilgisayarınıza bağlayın. CMD aracını adb klasörü içerisinde açın. Ardından
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img
kodunu yazın ve enter tuşuna basın. Birkaç saniyelik yükleme işleminin ardından twrp yazılacaktır.

Huawei P Smart Root Atma

Yukarıdaki işlemlerin ardından tıklayarak P Smart root dosyasını indirin ve telefonunuzun hafızasına direkt olarak atın. Telefonu tamamen kapatın. Ses açma + güç butonlarına aynı anda basılı tutarak twrp recovery menüsünü açın. Sonrasında indirmiş olduğunuz Magisk dosyasını bulun ve seçerek yükleyin. Ardından telefonu yeniden başlatın.
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK, TheNightMare. ve Eren Değerli


vatanperver

Üye
kilidi nasıl açtınız acaba
 


Üst Alt