Huawei Nexus akıllı telefon donanım özellikleri ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei Nexus akıllı telefon donanım özellikleri ortaya çıktı
Google’ın yeni dönemde sunacak Nexus modellerinden bir tanesi Huawei tarafından üretilecek ve üst seviye donanım özellikleri ile gelecek…


Teknoloji devi Google, her sene yeni Nexus modelleri ile karşımıza geliyor. Nexus çatısı altında hem akıllı telefon, hem de tablet sunan firma, şu sıralar yeni nesil akıllı telefonları ile gündemde. Google, bilindiği üzere her sene yeni bir Nexus akıllı telefon sunuyor ve iddialara göre bu sene ise iki farklı model ile karşımıza gelecek.



Google, geçtiğimiz sene Kasım ayında yeni nesil Nexus 6 akıllı telefonunu sunmuştu. Bu cihazın üretimini ise geçtiğimiz sene Lenovo tarafından satın alınan Motorola üstlenirken, daha önceki modeller olarak Nexus 4 ve Nexus 5 ise LG üretimi olarak sunulmuştu.

Yeni dönemde ise Google’un Nexus akıllı telefon modellerinden bir tanesinin üreticisi yine LG olacak. Diğer taraftan Çin merkezli firma Huawei de diğer Nexus modelinin üretimini üstlenecek. Ancak henüz firmalardan gelen resmi açıklama ise bulunmamakta.

Cihazlar hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, Twitter üzerinden @evleaks ya da gerçek adı ile Evan Blass, bazı bilgile paylaştı. Buna göre Hauwei tarafından üretilecek olan cihaz metal kasa ile sunulacak ve ayrıca 5.7″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içerecek.

Yonga seti olarak ise Qualcomm’ın 64-bit mimarisinde yeni üst seviye modeli Snapdragon 820’nin kullanılacağı belirtiliyor. Parmak izi tarayıcısı da içerecek olan akıllı telefonun 2015 4. çeyrekte satışa sunulacağı yine Blass tarafından ifade ediliyor.

Huawei Nexus akıllı telefon donanım özellikleri ortaya çıktı - MaxiCep
 


teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bana LG'ninkinden daha güzel olacak gibi geliyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Ekran yine büyük Nexus 5 New 5 ise. Huawei 5.5 iyi olurdu
 
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Lg yapmak isterse kimse onun gibi yapamaz.Ama millet markaya göre aldigindan Lg yüksek fiyat bicemiyor ve belli seviyede mareryallar kullaniyor satislar suan cok iyi global piyasada yeri biraz daha netlessin Lg yi göreceksiniz cok uzun degil G Pro 3 ya da G4 Pro korkunc modeller olacak.Huawei ye gelince; Mecbur yapacak.
 
0MG90

0MG90

Üye
5.7 inç :hmmm
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
O 2 sanal tuşa gider oldu sana 5
sanal tuşlara alışmak lazım çinli firmalar ve samsung hariç neredeyse diğer tüm firmalar sanal tuş kullanıyor artık.

bende sanal tuş taraftarı değilim ama ne yapalım :hmmm
 


Üst Alt