Huawei Maimang 5 ve G9 Plus için Android Nougat beta geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Huawei Maimang 5 ve G9 Plus için Android Nougat beta geldi
Çin'in lider akıllı telefon üreticisi olan Huawei, yeni modellerini pazara sunmaya devam ederken, ayrıca daha önceki modelleri için Android Nougat güncellemeleri de yayınlamaya devam ediyor. Firma bir sür önce Huawei P9 ve Mate 8 modelleri için Android Nougat güncellemesini sunmuş ve Huawei Nova da Android Nougat beta sürecine girmişti.



Gelen yeni bilgilere göre de Android kapsamını genişleten firma, şimdi de iki yeni akıllı telefonunu daha Android Nougat beta sürecine soktu. Bu akıllı telefonlar ise Maimang 5 ve G9 Plus adındaki cihazlar oldu.

Huawei Maimang 5 akıllı telefon firmanın Çin'de satılan versiyonu olurken, ayrıca bu akıllı telefonun uluslararası versiyonu G9 Plus da çok yakında Android 7.0 Nougat güncellemesine kavuşacak. Android Nougat beta şu an için sadece B150 ve B159 modeller için gelmiş durumda.

Ancak şu an için tüm modeller beta güncellemesini alamazken, sadece 300 cihazın güncellemeyi yükleyebileceği ifade ediliyor.

Cihazlara bakacak olursak eğer, 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran, 3GB / 4GB sistem belleği, 32GB / 64GB dahili veri kapasitesi, 2Ghz sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 625 yonga seti, 16MP arka kamera, 8MP ön kamera, 3.340mAh gibi teknik özelliklerle sunulmuşlardı.
 


Üst Alt